-
Bugün koter işlemi gerçekleşti düşündüğüm kadar acılı bir işlem değildi. Siğiller dağınık olduğu için kısmen büyüklere lokal anestezi uygulandı, geri kalanlar yakılırken de dayanılmaz bir acı hissetmedim. Doktor siğile benzemediklerini, yeniden çıkarlarsa cildiyeye görünmemi tavsiye etti?? Jinekolog ise siğil demişti gerçekten çok arada kaldım. Doktor hemen hpv aşısı olmamı, hpvli olsanız bile çıkabilecek siğillere karşı etkili olduğunu söyledi.
�öyle ki benim 30dan fazla büyüklü küçüklü siğillerim vardı. pembe renkli çıkıntılar karnabahar görünümlü değillerdi yani ve geneli birbirinden aralıklıydı. Dokununca oynuyor, sıkınca içlerinden bir şey çıkmıyor aynı şekilde duruyorlardı. Bilmiyorum siğil bunlar yani. Bu tarz siğilleri olan var mı? Ve eve geldiğimde 3-4 tane küçük henüz belirsiz siğilin kaldığını fark ettim sanırım gözden kaçırdı bunları evde propolis ile yok edebilir miyim? Bu yöntemi uygulayan var mı?
-
Bugün koter işlemi gerçekleştirildi ve düşündüğüm kadar acılı bir işlem olmadı. Siğiller dağınık olduğu için bazı büyük olanlara lokal anestezi uygulandı; geri kalanlar yakılırken dayanılmaz bir ağrı hissetmedim. Doktor, siğile benzemeyen bazı oluşumlar olduğunu ve eğer tekrar ortaya çıkarlarsa bir cildiyeye görünmemi tavsiye etti. Ancak jinekolog siğil olduğunu söylemişti, bu nedenle gerçekten çok arada kaldım.
Doktor hemen HPV aşısı olmamı önerdi; HPV’li olsam bile, aşı çıkabilecek siğillere karşı etkili olabiliyormuş.
Benim 30’dan fazla, büyük ve küçük çeşitli siğillerim vardı. Pembe renkli çıkıntılar, karnabahar görünümünde değildi ve genellikle birbirinden aralıklıydı. Dokununca hareket edebiliyor, sıkınca içlerinden bir şey çıkmıyordu. Bence siğil bunlar.
Eve geldiğimde 3–4 küçük ve henüz belirsiz siğil fark ettim; sanırım gözden kaçmışlar. Evde propolis ile bu küçük siğilleri tedavi edebilir miyim? Bu yöntemi uygulayan var mı?
-
propolis ile siğil tedavi edenler var en azından tedavi ettiklerini iddia ediyorlar. Kendi yorumum koter ile alınmalı bir önce tüm siğiller.
Yetkileriniz
- Konu Acma Yetkiniz Yok
- Cevap Yazma Yetkiniz Yok
- Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
- Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
-
Forum Kuralları