Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hpv 16 ve diğer yüksek hpv türleri pozitif. Yine de aşı olabilir miyim?

  1. #1
    Durum
    Offline
    benimben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    22-03-24
    Mesajlar
    1

    Hpv 16 ve diğer yüksek hpv türleri pozitif. Yine de aşı olabilir miyim?

    Hpv 16 ve diğer yüksek riskli hpv çıktı. Kolkoskopi ve biyopsi yaptırmadım henüz. Hem rahimde hem de ağzımda etkisinin olduğunu düşünüyorum. Ağız için hpv testi nerede yaptıracağım. Hangi branş ilgileniyor. Hpv nin bu türleri bulaştığı halde aşı yaptırabilir miyim? Faydası olur mu? Hpv 16 temizlenir mi? Timesupplements ahcc aldım. Kullanıp faydasını görenler oldu mu? Virüs vücuttan tamamen atılıyor mu? Yoksa bağışıklık düştüğü an tekrar nüksediyor mu? 2022 nisanda negatifti. 2024 şubatta pozitif çıktım. Bu 2 yılda mı bulaşmış oluyor. Çünkü daha önce de poztiftim sonra negatife dönmüştü. Hpv 16 değildi daha önceki sadece diğer yazıyordu. Şimdi hem Hpv 16 hem diğer yazıyor. Diğeri nüksetti mı yoksa yeniden mı bulaştı. Hpv 16, 2 yıldır benimle bu durumda. Adet değişiklikleri başladı. Ağzımda yaralar vs. Kanser olsam bile iyileşmek mümkün mü? Doktor randevuma biraz var. O sebeple strese girdiğim için aynı durumu yaşamış kişilerin deneyimlerini öğrenmek istiyorum.

  2. #2
    Durum
    Offline
    Deniz İnsanı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    25-09-23
    Mesajlar
    3
    Öncelikle geçmiş olsun. Nasıl bulaştığı ve tekrar çıktığı konusunda çok yorum yapamıyorum negatif aldıktan sonra o süreçte başka biriyle ilişkiniz olmuş muydu?

    Bende Oral Tip 45 ve Tip 61 vardı. Mavi Lab'da ağız sürüntü testi yaptırmıştım. 5 ayın sonunda bağışıklık güçlendirerek negatif aldım. AHCC düzenli kullandım. Aşı yaptırdım. Ben her şeyin olumlu etkilediğini düşünüyorum ama AHCC geçireceğine bir his veriyor kullanırken. Ben buna inandım ve bu takviye sayesinde grip olmadığımı hissettim ve bağışıklığımın yükseldiğini düşünüyorum.

    Tamamen atıldığını düşünüyorum ama ben de birkaç ay sonra testi tekrarlarım durumu anlayabilmek adına.

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •