Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yeni bir serüven yeni bir zorluk

  1. #1
    Durum
    Offline
    umut85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    10-03-23
    Mesajlar
    1

    Yeni bir serüven yeni bir zorluk

    Arkadaşlar merhaba ortalama 6 aydır pozitifim çok çok ağır bir psikolojik süreç atlattım. Hep sizleri özellikle aryanın yorumlarını takip ettim. Doktora gitmeye karar verdim lakin ilgilenen doktor bulamadım genelde bana söyledikleri birşey değil o evli değilsen sorun olmaz falan oldu. Bende kendi kendimi tedavi etmeye karar verdim. Propolis hergün 20 damla ağızdan ve her gün imotur kullanmaya başladım. Yatmadan önce de siğillerin üzerine propolis uyguladım. 2 ay sonucunda o çok ufak siğillerim daha koyu bir renge bürünüp çoğalmayı bıraktı. günde 2 paket sigara içen biriyim bu arada. Kendi kendine geçmeyeceğine ikna oldum ve aydın merkeze gitmeye karar verdim kriyo yapıldı test yapılmadı ama testi de birdahaki gidişimde yapacağız diye konustuk. Çok fazla araştırma yaptım birçok dilde bu konularda biraz bilgili olduğumu düşünüyorum artık açıkçası. Nişanlım organ nakli olan bir kız(Bağışıklık baskılayıcı kullanıyor) sanırım hayatımda en çok korktuğum şey ona bunu bulaştırmak olur ki yakında düğünümüz olacak. O bu durumdan haberdar ve sağolsun çok olumlu yaklaştı bana tedavini ol ve zaten sen ne dersen nasıl istersen herşey öyle olacak dedi. Ahcc hiç kullanmadım yakın zamanda şirket kuruluşu yaptım ve işlerimin pek iyi gittiğini söyleyemem şuan için. Ağzıma bulaşması ihtimali beni çok ürkütüyor bu konuda gidebileceğim aydında önerebileceğiniz bir doktor var mı ?

  2. #2
    Durum
    Offline
    Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.478

    Cevap: Yeni bir serüven yeni bir zorluk

    Merhabalar çok geçmiş olsun, evet kız arkadaşına dikkat et derim, neyseki aceleniz yokmuş, bence hiç riske girme cinsel bir temas sağlayıp..
    Bunun dışında ahcc kullanırsan hpv'yi vücuttan atma hızın konusunda daha iyi olabilir, çünkü ahcc siz hpv süreci biraz daha uzuyor, bu durum senin için önemli mi bilmiyorum evleneceğiz düğün olacak dedin diye söylemek istedim. Ağzına bulaşma ihtimali yok merak etme, oral hpv genital hpv'den çok daha zor bulaşıyor, öyle kolay değil.

  3. #3
    Durum
    Offline
    Portakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    07-06-22
    Mesajlar
    130

    Cevap: Yeni bir serüven yeni bir zorluk

    Bende arya ya katılıyorum. Bende Temmuz da evleneceğim. Ama bir şeyler için acele etme bence. Bende öyle yapacağım. Sağlıktan önemli bir şey yok. Önünüzde bir ömür var daha

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •