Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hpv acill tavsiye !!

  1. #1
    Durum
    Offline
    luluyardımistiyor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    14-02-22
    Mesajlar
    1

    Exclamation Hpv acill tavsiye !!

    Merhabalar, erkek arkadasım ve ben hpv olduğumuzdan şüpheleniyorduk fakat ilk fark ettiğimizde yurtdışına taşınmak üzereydik ve üstüne düşmedik, taşındığımızda da dr a gitme şansımız olmadı bir kaç ay. Bende siğil yoktu onda vardı ama şimdi bende bir anda sırayla 3 tane oluştu. Burdaki dr'lar da aşırı ilgisiz ve ırkçılar (hollanda). Muayene için gittiğim ve panik halde olduğumu görmesine rağmen sadece 2 hafta sonra gel bir daha bakalım dedi... Hangi tip olduğumu tahmin etmek bana kaldı sanırım ve internetten okuduğum şeyler aklımı çok karıştırdı.

    Neredeyse kanser olduğuma inandırdım kendimi çünkü vücudumda bacak ve kasığımda ağrı var. eğer siğil varsa riskli değil deniyor fakat eğer 2 senedir bu virüsü taşıyorsam bu risk var diye düşünüyorum... Lütfen yardımcı olun veya bir deneyim paylaşın.

    Not: Siğillerim karnıbahara benzemiyor (flat deniyor sanırım) ama erkek arkadasımdaki benziyor. Bu ağrılarımın sebebi kansere çevirmesi olabilir mi yoksa sıradan bir hpv mi geçiriyorum lütfen aydınlatın...

  2. #2
    Durum
    Offline
    maskofmandless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    18-11-21
    Mesajlar
    30

    Cevap: Hpv acill tavsiye !!

    iyi günler dilerim, siğil çıkartan tipler çoğunlukla risk taşımayan tiplerdir ama risk taşıyan tiplerden de mevcut olabilir onun için tiplendirme testi yaptırmanızı öneririm. Kendini panik yapmana hiç gerek yok tedavisi olan bir hastalık sadece süreye ihtiyacın var o kadar. 2 senede kanser evresine gelmen çok çok düşük bir olasılık ki bacak ağrısı gibi belirtileri yok kanserin. en yakın zamanda tiplendirme yapıp ona göre tedavini aksatmaman lazım bu arada eşin ile belli bir süre cinselliğe ara vermen gerek pinpon etkisi olmasından kaçınmalısın. burada ki arkdaşlarımızın çoğu ahcc ile negatife döndüler istersen ahcc ile istersen probolis imutor veya başka takviye bağışıklılık güçlendirici destekler kullanabilirsin. günlük 2 kupa yeşilçay içmelisin ve uyku düzeni çok önemli birde sağlıklı beslenirsen sürecin daha hızlı ilerler (yeşillik ağırlıklı). endişe yapacak bişey yok merak etme kanser olma zamanı 1-2 sene değil belki 10-15 sene en azından ben 8-9 seneden önce kanser olanı görmedim. tedavisi var siğilleri bekletmeden dondur veya yaktır sonra bu dediklerimi yaparsan kısa sürede atlatacağınızı umuyorum. tekrardan geçmiş olsun dilerim.

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •