Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Elma sirkesi ve aldara ile genital siğillerim küçüldü

  1. #1
    Durum
    Offline
    marlaizgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    04-09-20
    Mesajlar
    10

    Elma sirkesi ve aldara ile genital siğillerim küçüldü

    Merhaba arkadaşlar buraya iki gün önce kayıt oldum ve neredeyse 1.5 aydır hpv ile uğraşıyordum. Özel kadın doğuma gittim yakma tedavisi uygulanacağını söyledi . Dün çok büyük olan genital siğillerim KÜÇÜLDÜ nasıl mı anlatayım belki sizede yararı olur öncelikle aldara işe yaramıyor diyenler var yarıyor ama belki bir kutusu etki etmeyebilir 2 hatta 3 kutu almanızda gerekiyor henüz benim birinci kutum bitmedi öncelikle günde 2-3 defa elma sirkesi ile orayı pamukla sürün çok canınız yanabilir çünkü içinde asit var ve orayı yakıyor o bölgeye sürdükten sonra yıkamayın aradan 4-5 saat sonra gene sürün bu sefer kulak çubuğuyla bölgenizdeki siğillere dokundurun kaşındırabilir yakabilir sonra duşa girmeden tekrar sürün ve 10 dakika bekleyip duşa girin uzun bir süre o bölgeye ılık su tutun çıktıktan sonra aldara sürün emin olun sabah kalktıktan sonra siğillerinizin yok olduğunu göreceksiniz boşa o kadar para harcamayın 2. günümdeyim bunu yapalı siğillerimin küçüldüğünü ve yumuşak bir dokuya sahip olduğunu gördüm ) başarılar sağlıklı günler )

  2. #2
    Durum
    Offline
    Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.478

    Cevap: Elma sirkesi ve aldara ile genital siğillerim küçüldü

    Amacımız siğil küçültmek değil. Aldara işe yaramıyor diye düşünmüyor aslında kimse, aldara ordaki viral hpv yükünü azaltmayı sağlıyor ancak çok tahriş ediyor ve ciddi bir fark yaratmıyor fiyat olarak da pahalı kaçıyor çünkü siğilleriniz dökülecek, kurtulacaksınız gibi bir vaadi yok.

    Siğillerinin küçülmesine sevindim ama genelde bu forumda kimse sigil kücültmeye çalışmıyor, sigillerin toptan gitmesini istiyor. Bunun için de genelde kriyoterapi, koterizasyon gibi tedavi sekilleri var. Bazıları da verrutol kullanır. Elma sirkesi ise az siğiliniz varsa 2-3 tane evde kurtulabileceğiniz basit bir yöntem Çok fazla sigili (7-8 tane ve üzeri) elma sirkesi ve aldara ile çözmek zordur uğraşmak gerekir.

    Kısaca forumda aldaranın beğenilmemesinin sebebi genel olarak birçok kişinin deneyip fikir birliğinde olmasıdır, ben de bunlardan biriyim. Kötü bir krem değil iyidir ama fiyatıyla kıyaslayacaksak değmez diye düşünüyorum.

  3. #3
    Durum
    Offline
    Kayakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    08-08-20
    Mesajlar
    173

    Cevap: Elma sirkesi ve aldara ile genital siğillerim küçüldü

    Aldarayı siğiller varken kullanmayı çok mantıklı bulmuyorum. Aldara siğiller artık pek de çıkmamaya başladığında öldürücü darbe niyetine kullanılmalı, doktorla da bu yönde konuştuk. Ben öyle yapacağım yakında başlıyorum aldaraya

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •