hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    2

Cevap: tekrar tekrar çýkan siðiller

Alýntý dilaaaaaa Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bildiðim kadarýyla koter siðil yaktýrma, kriyo ise dondurma iþlemi yanlýþsam düzeltin lütfen. ben kriyo yaptýrýyorum
    Evet kriyo dondurma iþlemi, yukarýda 13. Kez yaktýrmaya gidiyorum diyince ben de cidden þaþýrdým çünkü hem maddi açýdan çok fazla hem de çok zorlayýcý bir süreç olurdu iyileþme bakýmýndan. Ben de 20 yaþýndayým ve koter yaptýrdým maddi açýdan çok zorladý.
    Dediðim gibi vi kriyo yaptýrdýðýnýz için siðiller düþmüyor olabilir ve seans tekrarlýyordur, isterseniz doktorunuza koter ile yaktýrmayý sorabilirsiniz

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Lýly Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Evet kriyo dondurma iþlemi, yukarýda 13. Kez yaktýrmaya gidiyorum diyince ben de cidden þaþýrdým çünkü hem maddi açýdan çok fazla hem de çok zorlayýcý bir süreç olurdu iyileþme bakýmýndan. Ben de 20 yaþýndayým ve koter yaptýrdým maddi açýdan çok zorladý.
    Dediðim gibi vi kriyo yaptýrdýðýnýz için siðiller düþmüyor olabilir ve seans tekrarlýyordur, isterseniz doktorunuza koter ile yaktýrmayý sorabilirsiniz
    iyi olmadýðým burdan belli düþündüðümle yazdýðým þeyler bile farklý maalesef ki hpv hayatýmý bu þekilde çok etkiliyor artýk. koter yaptýrýyorum her zaman ikinci bi görüþ iyidir diyerek tavsiye üzerine baþka bi doktora gittim yaktýrdýktan sonra 1 ay boyunca hiç siðilim çýkmadý ve þimdi yeni yeni 2-3 tane minicik siðillerim var acaba yaktýrmayýp aldara krem mi kullansam? siz kullandýnýz mý var mý bi bilginiz acaba

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    2

iyi olmadýðým burdan belli düþündüðümle yazdýðým þeyler bile farklý maalesef ki hpv hayatýmý bu þekilde çok etkiliyor artýk. koter yaptýrýyorum her zaman ikinci bi görüþ iyidir diyerek tavsiye üzerine baþka bi doktora gittim yaktýrdýktan sonra 1 ay boyunca hiç siðilim çýkmadý ve þimdi yeni yeni 2-3 tane minicik siðillerim var acaba yaktýrmayýp aldara krem mi kullansam? siz kullandýnýz mý var mý bi bilginiz acaba
    Benim vajina içinde vardý onlara doktor önerisi ile nioli yaðý sürdüm Aldara kullanmadým þu an 2 doktor gördü bir þey göremiyoruz dediler ama inan bu hastalýk beni öyle bir hale getirdi ki inanmýyorum doktorlara.. Hastalýk hastasý oldum sürekli kendimi kontrol etmekten delirdim :/ umarým senin için her þey iyi olur

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Lýly Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Benim vajina içinde vardý onlara doktor önerisi ile nioli yaðý sürdüm Aldara kullanmadým þu an 2 doktor gördü bir þey göremiyoruz dediler ama inan bu hastalýk beni öyle bir hale getirdi ki inanmýyorum doktorlara.. Hastalýk hastasý oldum sürekli kendimi kontrol etmekten delirdim :/ umarým senin için her þey iyi olur
    inan ben de senin gibiyim her gün sayamadýðým kadar kendimi kontrol ediyorum umarým her þey düzelir teþekkür ediyorum çok geçmiþ olsun 🙏🏻

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

inan ben de senin gibiyim her gün sayamadýðým kadar kendimi kontrol ediyorum umarým her þey düzelir teþekkür ediyorum çok geçmiþ olsun 🙏🏻
    Selam. Nasýl oldun dila ?
    Bende 5.ayýma giriyorum hala sayamýyorum siðilleri ne ahcc ne lazer seanslarý ne leep ameliyatý hiç bir þey bende fayda etmiyor…

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Alýntý Purplecrystal Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Selam. Nasýl oldun dila ?
    Bende 5.ayýma giriyorum hala sayamýyorum siðilleri ne ahcc ne lazer seanslarý ne leep ameliyatý hiç bir þey bende fayda etmiyor…
    Benim de 4. Ayim bitmek üzere tek tük ana bölgede çýkýyor verrütolle yakiyorum ama ay sonu dr a gidecegim ama çok faZla vitamin aliyorum

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Alýntý Berree Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Benim de 4. Ayim bitmek üzere tek tük ana bölgede çýkýyor verrütolle yakiyorum ama ay sonu dr a gidecegim ama çok faZla vitamin aliyorum
    Bende verrutolla yakýyorum ama tek tük deðil. Hala hala vajina giriþimde bile cýkýyor. Doktorum onaylý onlarý da yakýyorum ama çok inatçýlar. Yoruldum..

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Merhaba siðilleriniz ne sýklýkla çýkýyor. Mesela yakýyosunuz somra diðer yeni siðil ne sýklýk ile çýkýyor zaman olarak?

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    2

bildiðim kadarýyla koter siðil yaktýrma, kriyo ise dondurma iþlemi yanlýþsam düzeltin lütfen. ben kriyo yaptýrýyorum
    Sen kriyo yaptýrýyorsun
    Bu kadar çok tekrarlamasý lazým
    Kan deðerlerine vitamin deðerlerine baktýr
    D vitamini
    B12
    Folik Asit
    Magnezyum
    Çinko
    Selenyum

Bunlara baktýr

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Evet arkadaþlar 1 ay önce mavi labda test yaptýrýp negatif aldýðým halde bugün yine 3 tane sigil dondurdum.doktor eliyle omzuma dokundu bende gelirken omzum yüzüme surtundu seborajik dermatitten yara var yüzümde bulaþ olur mu?Duþ alamadým çünkü dün kýllarý keserken farkettim ve sonra yýkadým o bölgemi hala virüs çok diye girmeye korkuyorum duþa tekrar.Eve gelince elimj yýkadým sonra yüzümü ve boynumu yýkadým lavaboda su akti gogsume falan. þortumu boxerimi deðiþtirdim ama duþa giremedim yattým yataða boðazýmda tahriþ(yara) var bagirmaktan.Ailemle sýk kavga ediyoruz bagiris cagiris ailem hiç yanýmda olmuyor ne yazikki kimsem yok çocukluðumdan beri kendi baþýma ayaklarýmýn üstünde durdum bu hastalýk olana kadar simdi de ihtiyacým varken yanýmda deðiller kendi baþýma çok zorlanýyorum.Neyse konu boðazýmda yara þuanda bu þekilde bogazima aðzýma bulaþmadan bulaþýr mý ne yapmalýyým?