iyi günler arkadaþlar 05.08.2021 tarihinde siðillerle karþýlaþtým ama kýl dönmesi sanýp jiletle traþa devam ettim 2 kere jiletle aldým sonra çoðalýnca jileti kestim doktora gittim hpv sin dedi kriyoterapi oldum 14-15 civarý siðil dondurdu sonraki süreçte tekrar ayný sayýlarda siðil çýktý tekrar kriyoterapi oldum tekrar ayný siðil çýktý hep farklý yerlerden fýþkýrdý resmen penis kökünde ve genital deride baya fazla çýktý nüks etmesi çok olunca burayý bulmuþtum ilk baþta ahcc ye temkinli yaklaþmýþtým yalan yok imutor kompleks kullandým ve tatile gittiðimde 2 hafta propolis aldým aðýzdan 1 haftaya yakýnda üzerine sürdüm geçmiyor diye býraktým sonraki kriyoterapimde hafif azalma oldu ama çok deðil 20 ise 13-14 e düþmüþtür yani. Ekim ayýnda ahcc söyleyim dedim madem geçiriyor uðraþmayým diye söyledim alvasuplementten cidden çok güzel bir firma en ufak bir sorunda hemen ilgilendiler kargo sorunuydu. hemen geldi kullanmaya baþladým ilk 1 ay ahcc ve imutor kullanýyordum sabah 6 ahcc akþam bir imutor þeklinde yeþilçay günde 2 bardak içiyorum traþ makinesiyle kýsaltýyorum derken kasým ayýnda tekrar kriyo yaptýrdým içimden diyorum ki artýk çýkmaz kesin azalýr normalde kriyo yaralarý varken yenileri çýkýyordu bunda ilk hafta çýkmayýnca nasýl sevindim anlatamam dedim bu forum saðolsun ama 1. haftadan sonra tekrar nükler çýktý sayýlar yine 14-15 civarýydý. tekrar kriyo yaptýrdým ve arasýnda aldara kullanayým dedim (aralýk ayý ) bölgenin baðýþýklýlýðýný yükselteyim ki nüks azalsýn bari diye neyse ocak ayý bu sefer koter yapan birini buldum 7-8 tanesine yapmýþ hepsine yapmamýþ küfür ettim resmen çýkýnca zaten nasýl yaptýysa daha yara varken dibinde çýktý hemen.20 gün sonra siðiller yine 10 civarýydý. cildiyeden randevu aldým tekrar kriyo yaptýrdým döküldüler þimdi de aþaðý yukarý yine 8-9 tane küçük küçük gözüküyorlar tekrar randevu aldým bu hafta kriyoterapi olcam. ayriyeten aldarayý 2 kutu kullandým çok bir etkisi yok tahriþ olmasý onun acýsýda cabasý yani. sonuç olarak ahcc 7. kutuya geldim arkadaþlar yeþilçay içiyorum 2 bardak sebze yemekleri yiyorum 4-5 aydýr ev yoðurdu filan baya hiç olmadýðým kadar saðlýklý besleniyorum ama yine bu lanet siðiller çýkýyor. Ahcc yi çok güveniyorum Arya nýn bütün yazýlarýný okudum belki 5000 yazý okudum desem abartmam herkesi okudum (arya 5. ayda siðil çýkartýp 6.ayde negatif olan var dedi) bunun umudu var þuan içimde. ama size sorum hatta yalvarma olarakta bakýn ben ne yapmalýyým nasýl engellerim yada neyi yanlýþ yapýyorum ?