-
çok yoruldum ve býktým artýk
yaklaþýk 2 seneye yakýn süredir bu virüsle yaþýyorum ve artýk çok yoruldum.
genital bölge temizliðine kaygýlana kaygýlana saatlerce zaman ayýrmaktan yoruldum.
bu süreçte hastalýk yüzünden sevgilimle ayrýldým, aileme ve yakýn çevreme hastalýðý söyleyemedim, yalnýz kalmaktan yoruldum.
her gün bu virüsle yatýp bu virüsle uyanmaktan yoruldum. Evet özellikle doktor kontrolüne çok zaman varsa daha iyi bir psikolojide virüs hiç yokmuþ gibi eðlenip hayatýmý yaþayabiliyorum ama birkaç ayda bir sýfýrlanmaktan býktým.
cinsellik yaþamayý geçtim gönül rahatlýðýyla mastürbasyon yapamamaktan yoruldum.
arkadaþlarým kariyer peþindeyken, romantik bir iliþkide mutlu mesut yaþarken ben herkesten gizli bir þekilde delirmiþçesine kaygýlanýyorum. Bir daha cinselliði eskisi gibi þevkle gerçekleþtirebilecek miyim, evlenebilecek miyim meçhul.
Birçok koter ve kriyo izini taþýyorum ve bunlarýn hayatým boyunca bana bu kötü günleri hatýrlatacak olmasýndan korkuyorum.
bu bitmeyen stresin vücudumda farklý problemlere yol açacaðýndan veya ruhsal saðlýðýmýn git gide daha kötü bir hal alacaðýndan korkuyorum. Strese baðlý olarak bir deri problemi yaþadým ve genital bölge yakýnlarýnda da ayný problemin oluþtuðunu düþünüyorum onun için de ayrýca doktora gitmem lazým. Daha önce bu konuda baþlýk açmýþtým kollarýmda da toplam 5-10 tane farklý bölgelere yayýlmýþ siðil veya ben var yeni mi çýktýlar müdahale edilmesi gerekiyor mu bilmiyorum.
sadece doktora git siðil yaksýnla da bitmiyor bu denklem. Ýnternette veya forumda okuyorum birisi penis içi siðil yazmýþ biri aðýz içi siðil yazmýþ. Bakmýyorlar kardeþim doktorlar sadece genital bölgeye bakýyor gönderiyor seni. Kadýn olsan bir sürü kaliteli doktor var piyasada içine dýþýna bakýyorlar test uyguluyorlar güzelce açýklýyorlar ama erkeklerde yok böyle bir þey.