Bence elektronik sigara normal sigaradan farký yok ben 22 yýllýk içiciydim burda bir arkadaþ sayesinde kýsa bir tel görüþmesi ile beni ikna etti o küçük virüs madem sigara ile dahada güçleniyor dedi ozman sigarayý býrakmalýsýn ve ben 3 saat boyunca 1 paket sigarayý ard arda içtim son sigaramý içerken seninle yollarýmý ayýrýyorum seni seviyorum ama dedim virüsten kurtulmam için seni býrakmam þart ve öylece býraktým 1 ay oldu ilk gün zorlandým uyudum pazara denk getirdim ve tüm gün yattým o virüse karþý silahlarýmýn ne olduðunu beynime imgeledim bunu yapma dedim kendi kendime ve oldu þimdi çok rahatým arada özlem duyuyorum kolay deðil 22 sene olmuþ kocam gibiydi benim neticede özlemem doðal yani ama geri dönmücem rüyalarýma giriyor þuan savaþým devam ediyor o tek sigarayý içmicem çünkü o tek sigarayý içtiðinde arkasý geliyor benimde yaptýðým bütün bu uðraþlarýmýn boþa çýkmamasý adýna ve negatifli sonuçlarý görmek birçok þeyden feragat etmiþ bulunuyorum herkese sigarasýz ve hpv siz günler diliyorum![]()