Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345
Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Cevap: Sigarayý býrakmak istiyorum! Hem hpv için hem kendim için..

Ben elektronik sigaraya basladim uzun bir arastirmadan sonra. Elektronik sigara hakkinda bazi arastirma sonuclari var ama cogu kisa donemli.Sigaraya gore cok daha az zararli oldugu belirtiliyor. Yabanci kaynaklarda kisa donem arastirma sonuclari.var. ilginc olan ise elektronik.sigara ictikten sonra normal.sigaranin tadinin cok.igrenc gelmesi,istesemde icemiyorum.
    birakma.devresinde destek olarak elektronik.sigara kullanilabilinir. ancak kaliteli.bir mod atomizer ve likit kullanmak gerekiyor
    bilgi.isteyen olursa ozelden yesillendirsin.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Bence elektronik sigara normal sigaradan farký yok ben 22 yýllýk içiciydim burda bir arkadaþ sayesinde kýsa bir tel görüþmesi ile beni ikna etti o küçük virüs madem sigara ile dahada güçleniyor dedi ozman sigarayý býrakmalýsýn ve ben 3 saat boyunca 1 paket sigarayý ard arda içtim son sigaramý içerken seninle yollarýmý ayýrýyorum seni seviyorum ama dedim virüsten kurtulmam için seni býrakmam þart ve öylece býraktým 1 ay oldu ilk gün zorlandým uyudum pazara denk getirdim ve tüm gün yattým o virüse karþý silahlarýmýn ne olduðunu beynime imgeledim bunu yapma dedim kendi kendime ve oldu þimdi çok rahatým arada özlem duyuyorum kolay deðil 22 sene olmuþ kocam gibiydi benim neticede özlemem doðal yani ama geri dönmücem rüyalarýma giriyor þuan savaþým devam ediyor o tek sigarayý içmicem çünkü o tek sigarayý içtiðinde arkasý geliyor benimde yaptýðým bütün bu uðraþlarýmýn boþa çýkmamasý adýna ve negatifli sonuçlarý görmek birçok þeyden feragat etmiþ bulunuyorum herkese sigarasýz ve hpv siz günler diliyorum

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    5

ben de býrakmalýyým, bir türlü kopamýyorum, nasýl olaca bu iþ? lanet olsun...

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Bu sabah karabas otunu 8 adet bir demlikte demledim sanki ise yariyor arkadaslar 1.5lt su sisesinin icine bosalttim ve uzerini su ilave ettim siseyi tamamladim.gun icerisinde kucuk yudumlayarak aklima geldikce aksama kadar yarisini icmisim farketmeden dedim kendi kendime ya agzimin tadimi bozuldu yoksa sigaranin tadimi devamli kullandigim ve vazgecemedigim pit pitli sigaramdan keyifli bi sekilde icemiyorum bu iyiye isaret benim acimdan denemeyen varsa bir denesin arkadaslar galiba ise yariyor.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    3

Merhaba Arkadaþlar,

Ben de sigara kullanýyorum ancak bu illetten sonra biraz azalttým. Sonra dayanamadým abartýlý þekilde içmeye baþladým, hpvden dolayý moraller yerdeydi...

Nikotin bandý kullanýyorum çok etkili bence. 1,2 ve 3 numaralý olanlarý var. Günde 1 paket içiyorsanýz 1 numaralý en yüksek dozlu banttan baþlamanýz gerekiyor. Sabah kahvaltýdan sonra sigaranýzý içiyorsunuz sonra kolunuza bu bandý yapýþtýrýyorsunuz ve gün içerisinde sigara içme isteði neredeyse hiç gelmiyor. Bu arada bant çok yapýþkan deðil hemen çýkýyor yapýþtýrdýðýnýz yerden, üzerine yara bandý yapýþtýrarak sabitlerseniz çok daha iyi olur

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Arya sigara kullanýmýna raðmen ne kadar sürede hpv negatif olmuþtun?

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Dilan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arya sigara kullanýmýna raðmen ne kadar sürede hpv negatif olmuþtun?
    8 ay

Yalnýz asla önermiyorum hahaha. Çünkü ben ahcc kullanýrken siðilimin çýkmamasýna güvenip (az da olsa havalara girip yani) sigara içiyordum tabi paket þeklinde deðil, az içiyordum. Ama yine de sanýrým kiþinin kendisiyle ilgili göze alacaðý bir þey, ahcc kullanýrken önermiyorlar, ben de býrakmaya çalýþmýþtým.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Ben hayatým boyunca sadece jo içtim, þimdi hpv çýktý falan akþamlarý sadece uyumadan önce içiyordum,birakmak iyileþme sürecini hizlandiriyor sanýrým,peki hpv negatif old diyelim tekrar baþladým ,nasýl olacak hpv tekrar pozitif mi oluyor

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý sfnyc Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    o bir bud daha geldi, hemde tam bir ben. hoþgeldin Miss.Sfnyc
    Ben 20 senedir sadece jo içiyorum,ikingun önce öðrendik hpv olduðumuzu, Ýngiltere'de yaþýyorum,yatmadan yatmaya 1 sigara ya düþürdüm sadece.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Sigara T lenfositlere zarar veriri ve hpvnin kalýcý olmasýna sebebiyet hazýrlar. Siz bir adet sigara içtiðinizde vücud savunma sistemi sizi korumak için harekete geçer ve diðer bakterileri görmez, savaþmaz. Bu sebepten zaten viral hastalýklarý genelde kapar ve mücadelede sorun yaþarsýnýz.

Bu Konu için Etiketler