@hepeve, aynen öyle yapýyorum. kulak çöpüyle denedim de, pomadýn yoðunluðundan ötürü tam sürülemiyor bölgeye, pamuða yapýþýyor falan. neyse her uygulamadan sonra ellerimi yýkýyorum zatenteþekkürler <3
Bi kulakçöpüyle sürmeyi tercih ederim öyle yapýyorum genelde o bölgeyi yýkadýktan sora kurutmayla kurut sora sür istersen
@hepeve, aynen öyle yapýyorum. kulak çöpüyle denedim de, pomadýn yoðunluðundan ötürü tam sürülemiyor bölgeye, pamuða yapýþýyor falan. neyse her uygulamadan sonra ellerimi yýkýyorum zatenteþekkürler <3
Bu kadar takýntýlý olmayýn kýzlarBen siðile dokunma konusunda çok dikkatli davranmadým, su an ahcc saolsun sigilim de çýkmýyor ama olsa yine dokunurum hahaha
elde çýkma ihtimali çok düþük, genital sigillerin. Sadece her dokunmadan sonra elinizi güzelce yýkayýn yeterli
![]()
@Arya, hahah ben de obsesyonlarýmý azaltmaya çalýþýyorum![]()
arkadaþlar selam kriyo uzun sürdüðü için koter yaptýrmayý düþünüyorum ancak yaralar nasýl oluyor? kanama mý oluyor? acýlý bir süreç midir? ameliyat gibi midir? ne kadar sürüyor? gibi sorularý cevaplandýrýr mýsýnýz?
Kanama olmamisti bende. Yara biraz daha gec iyilestigi ve biraz daha acidigi da dogrudur. Daha dogrusu 2 aci duyuyosun hem lokal anestezi icin igne acisini cekiyosun hem her yer ayni sekilde uyusmadigi icin bi kac yerden igne batiriyo uyusmasi icin yine de koterle yaktigini hissediyosun. Bi aci nolursa olsun soz konusu yaniameliyat gibi degil hemen muayne odasinda yapiyo dermatologlar.15 dk falan suruyo. Kalcanin altina bi plaka koyuyolar ondan sonra cizzz cizz yakiyolar
![]()
Genital bölgem de 25 aðustos da yaktýrdým siðillerimi hala acým var eþimle ne yazýk ki iliþkiye giremiyoruz sanýrým yaralar geç iyileþiyor![]()