Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Siðilleri Yaktirdiktan Sonra Kullandýðýnýz Kremler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Yeni Üye

Siðilleri Yaktirdiktan Sonra Kullandýðýnýz Kremler

Doktor bactroban kremini yazdi.

Daha etkili tavsiye edeceðiniz bir krem var mý?

Bir de siðil Yaktirdiktan kaç gün sonra duþa girdiniz?

Ben ertesi gün duþ aldým. Doðru mu bu?

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Cevap: Siðilleri Yaktirdiktan Sonra Kullandýðýnýz Kremler

ertesi gün duþ alabilirsiniz sevgili ataol yaktýrdýgýnýz gün duþ almayýn yeterli. aslýnda bi krem daha vardý aklýma ama ismini unuttum çok oldu çünkü bactroban dýþýnda bir seydi

Özel Üye

merhaba arkadaslar ismim mert ankarada yasýyorum yený uye oldum konu acamadým bende hpv cýktý penýsýmde once yaktýrdým baktým kucuk kucýk cýkmaya basladý sonra dondurdum dondurdfuktan sonra kullanacagýmýz býr sey varmý bu arada 40 gundur ahcc kullanýyorum her sabah 6 adet bu 6 adet bený korkutuyor býraz ahcc etkýsýný en kýsa ne zamna goztermeye baslýyor tesekur ederým sýmdýden

Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Alýntý mert2036 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhaba arkadaslar ismim mert ankarada yasýyorum yený uye oldum konu acamadým bende hpv cýktý penýsýmde once yaktýrdým baktým kucuk kucýk cýkmaya basladý sonra dondurdum dondurdfuktan sonra kullanacagýmýz býr sey varmý bu arada 40 gundur ahcc kullanýyorum her sabah 6 adet bu 6 adet bený korkutuyor býraz ahcc etkýsýný en kýsa ne zamna goztermeye baslýyor tesekur ederým sýmdýden
    Selam mert, hosgeldin. Siðiller çýkar hep, sen çýktýðý zaman gidip tedavi olacaksýn.
    Ahcc'yi günde 6 kapsül kullanmak seni korkutmasýn çünkü kullandýðýn þey ilaç deðil. Takviye diye geçiyor. Yabancý kaynaklardan da araþtýr birçok kiþi 3 gram'a tamamlamasý gerektiði için böyle kullanýyor. Yani sadece sen deðil, amerikadaki bi adam da böyle kullanýyor. Yan etkisi olsaydý seni anlardým ama yan etkisinin olmamasý da çok iyi. Genel olarak 6 adet fazla gözüküyor insanýn ilk bakýþta gözüne evet ama merak etme bir sakýncasý yok.

Ek olarak; lütfen foruma yazý girerken, yazým yanlýslarýna dikkat etmeni öneriyorum. Yazdýðýn yanlýþ kelimeleri düzeltmeden koymamaný rica ederim.

Yeni Üye

Konu günceldir. Þuanda açýk yaralarým mevcut.

Yeni Üye

merhaba, benim ilk makat bölgemde çýktý, koter yaptýrdým, madecassol + anestol + fucidin (anestol bu arada acý içinmiþ sanýrým iyileþtirici bir özelliði olmayabilir pahalý da biraz) verdi üçünü karýþtýr her tuvaletten önce sür dedi (makat olduðu için muhtemelen tuvaletten önce kullan dedi) onlarý kullandým sonra baþka bir doktora smear için gittim fito krem önerdi, öncekilerin de etkisi olmuþtur ama sanki en iyi fito krem geldi gibi bana. 1 ayda falan iyileþti fitoyla hýzlandý sanki o iyileþme.

Yeni Üye

Doktorum Koter'den sonra duþ için en az 2 gün , tercihen 3 gün beklememi söyledi. Ýlaç olarakta 1 hafta boyunca Crystalin spreyle dezenfekte edip üstüne bacoderm krem sürüyorum sabah-akþam.