Alıntı melina17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba

Nedense doktorumuz aynı kişi gibi hissettim; ben olsam Şubata kadar beklerdim çünkü cidden sadece enfeksiyon sebepli smearlerde bozuk sonuç geliyor hatta bana doktorum Smearde yanılma payı bile olabileceğini esas olanın tiplendirme olduğunu belirtti. Eğer çok stresseniz içinizi rahatlatmak için gidin, ama test panelinin 6-12 ay aralıkla olma sebebi de riske bağlı veriliyor; iki doktor da benzer yönlendirmeyi yapmış zaten.
Cin 2’ye dönüş genellike 1,5 - 3 yıl olarak veriliyor.
Ya, gerçekten çok teşekkür ederim cevabınız için. Bu konuda çok stresliydim ve ne yapacağımı bilemiyordum. Benimle aynı şeyleri yaşayan birinin olması içimi rahatlattı. Zaten maddi açıdan da şu an en az Ocak ayına kadar beklemem gerekecek gibi duruyor. Bu süreçte AHCC, vitaminler… Ne varsa kullanıyorum.

Hiç siğil çıkarmadım, bunun için kendimi şanslı hissediyorum. Bendeki tip siğil yapmıyor biliyorum ama ben pozitif olduğumu öğrenmeden 4 ay önce şu anki sevgilim hayatıma girdi. O zaman aşılıydım. Zaman içinde onda da HPV olduğunu öğrendim, siğil çıkardığı için… Ama sanırım aşının kapsadığı bir tipti, çünkü bir yılı aşkın ilişkimizde ben hiç siğil ile karşılaşmadım. Testi verdiğimde de dört aylık sevgiliydik; eğer bende başka bir tip olsaydı o zaman çıkar diye düşünüyorum.

Tabii inkübasyon süresinin değişebildiğini biliyorum. Bu yıl test verince artık ondan farklı bir tip almış mıyım görmüş olacağım. Gerçekten çok yorucu süreçler… İnsan bazen kafası patlayacak gibi hissediyor ama üstesinden geleceğiz inşallah. Sizin cevabınız bana çok iyi geldi, içimi biraz rahatlattı. Tekrar çok teşekkür ederim.