rektum da olup olmadığından emin olmak için anoskopi, rektoskopi ya da kolonoskopi yapmak dışında başka bi seçenek yok sanırım (araştırdığım kadarıyla).
dışarda yoksa içerde yoktur diyenden, orada tutunamaz bu virüs diyene kadar bi çok doktora denk geldim fakat hiç biri kalkıpta gidin bi genel cerraha(proktoloji uzmanına) durumunuzu izah edip kamera ile (rektoskopi) baktırın varsa operasyon yapılsın yoksa içiniz rahat etsin demedi, demiyor ve sanırım demeyecekler de. hayret ettiğim şey bu, bilgi alabileceğimiz kişiler hekimler ama zorla laf alabiliyoruz ağızlarından. şaştım kaldım valla ben.
kız arkadaşım için tonla para döktüğümüz doktora açtım konuyu gelin muayene edeyim diyor anoskopi, rektoskopi yapmıyor, hekim ya da bölüm tavsiye etmiyor sadece gelin diyor. varın siz düşünün orda varsa nasıl anlayacağını. virüsün derdinden daha beter bu kafalarla uğraşmak. şaka gibi ama değil maalesef. herkese geçmiş olsun. kolay gelsin.


LinkBack URL
About LinkBacks






Alıntı ile Cevapla
