Moraterapi ile sigarayı elime verilen bakır tellerle bırakan biri olarak açıkçası garip bulmuyorum.


Arkadaş ısrarıyla gittim ben enerji , çakra falan takılan bi arkadaşım vardı. Makara yapa yapa gittim sırf onu kırmamak için. 2 kaba içtiğim sigaranın küllerini döktüler, bir de tükürdüm içine. Sonra elime iki tane bakır tel verdiler Karnıma bir çip yapıştırdılar, ben nasıl gülüyorum ama doktor anlatırken ahahaha. Adamcağız sinirlendi en son istemiyorsanız yapmayalım dedi, neyse tuttum kendimi 45 dk - 1 saat.

Çıktığımda aşırı enteresan bir şekilde sigarayı bırakmıştım. Ben ki champix, zyban, nicotinell, nicorette kullanmış adam.

Ben arkadaşıma danışacağım açıkçası üfürükçü gibi de gelse bende işe yaradı. Bilmiyorum belki plasebo etkisi diyeceğim ama plasebo nasıl olabilir ki? İnanmayarak gittim hatta doktor anlatırken gülüyordum yani bıyık altından