Merhabalar yaşım 27, Birkaç hafta önce kötü bir permatik ile sabunla tıraş oldum ama kuru gibiydi genital bölgemde ufak su topu gibi bir şey çıktı sivilce sandım. Bir hafta sonra tekrar tıraş oldum ve baktım ki bir kaç tane daha çıktı hepsi çok ufak içi su dolu minik toplar gibiydi. Penisimde herhangi bir şey yoktu sadece etek tıraşı üst bölgesinde. Bu hafta ürolojiye gittim doktor çok ufak olduklarını (toplam 10 tane yoktur) ve zararsız hpv türü olduğunu söyledi patojen vs almaya gerek yok dedi. Lokal anestezi ile yakma tedavisi uyguladı büyüteç ve ışık ile bakarak ufaklarında hepsini yaktım dedi. 10 gün içinde çıkarsa ücretsiz yakarım dedi. Newday kuersetin Complex önerdi günde 2 kere sabah ve akşam olarak tok karnına iç dedi. Ben ek olarak Abay Ahcc Professional Shiitake Mantarı diye bir ürün sipariş verdim. ek olarak yapmam gereken birşey var mı acaba ? Yada nasıl kullanmalıyım bu iki ürünü ?

Forumdan öğrendiğim kadarıyla spor ve düzenli beslenme, yeşil çay, su ile seyreltmiş sirke içiyorum.

Bundan sonra asıl merak ettiğim konu genital bölgemi nasıl temizlemeliyim ? Kimi doktor kısaltın makasla diyor, kimi tüy dökücü kullanın diyor... Sizler neler yapıyorsunuz yada neler yaptınız ?

Yakma tedavisi ücretini göz önüne alınca fiyatı çok yüksek geldi. Duoderm kullananlar varmış iz bırakma vs oluyor mu acaba ? Hangi yoldan gitmeliyim yardımcı olabilecek var mı acaba :/