Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Korkuyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Özel Üye
    Üyelik tarihi
    01-03-23
    Mesajlar
    349

    Cevap: Korkuyorum

    Alıntı Dytbuse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hastanede zaten korkunç şeyler yaşadım(kolposkobi yapılırken özel üniversite hastanesiydi hemşire gelip çok dikkat edin bulaşıcı hastalığı var dokunmayın eldivensiz falan dedi. Allah daha kötü hastalığı olanların yardımcısı olsun, kendimi mikroplu pis bi insan gibi hissettirdiler el birliği ile. Gerçi belki de bulaşılırdı bilmiyorum, iyi düşünmek istiyorum.VE Doktorum zaten time healty ahcc den habersiz biz söyledik öyle dedi kullan diye Hatta dedi hiç duymadım ben diye, sonradan kullan istediğini dedi , iside fitil verdi.
    deflagyni acaba 3 aylık sonraki 3 ay deflaygn mi geçsem? 3 ay iside 3 ay deflagyn yani ? . Açıkçası doktoruma hiç güvenmedim. Kolposkobide hiç bir şey görmedim temiz gelecek dedi cin1 geldi.
    10 gün önce her şeyi yaşadım biraz panikle yazıyorum o kadar sayfayı okumama rağmen umarım bir kaç güne daha rahat olup tedavime güzelce odaklanabilirim. Ama bana akıl verirseniz sevinirim 3 ay 3 ay ayrı ayrı kullansam vücuduma zarar verir miyim
    Canim benim doktorum docent ve hpv konusunda uzman bir kisi, cok aradim kendisini. O da kolposkobide hic bir sey gorunmuyor icin rahat olsun demisti cin1 geldim bu sonucada tamam korkacagin bir sey yok dedi. Eger hpv 16 18 varsa zaten cin1 cogu kiside cikiyor basit karsiliyorlar. Dedigim gibi kendi kendine gerileme olasiligi zaten %70. Iside fitil 3 aylik toptan almadiysan deflagyn'e gec aldiysan da yine alabilirsin ama deflagyn su an cok pahali ekonomik durumunu bilmiyorum. Ben doktor tavsiyesiyle papil-of almistim 10 gun kullandim deflagyne gectim. Aslina bakarsan hepsinin ozu ayni ama senin gibi en iyisi olsun kafasina girdim. Cok yorum okudum deflagyn cin1 de cok yuksek ihtimal iyilestiriyor hpv nin atilmasinida kolaylastiriyor.

  2. #2
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    22-03-23
    Mesajlar
    70

    Cevap: Korkuyorum

    Aaa o zaman ben geçeyim deflaygne 1 kutu almıştım iside hpvden 14 günlük diğer ay geçeyim deflgyne, tamamdır teşekkür ederim. Onu 3 ay kullanıp bırakıcam değil mi yoksa semer testine kadar devam etmem gerekmiyor? 170 gün sonra smer testine gideceğim çünkü

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Design by Makay @ vBulletin Türkiye