Alıntı ferhunde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet, sonucum geldi, doktorumla konuştum ve CIN1 olduğunu öğrendim. En kısa zamanda aşılarımı da olmamı, 6 ay sonra kontrole gelmemi ve tiplemeyi de o zaman yapacağını söyledi. Sigara kullanma, Imunex Plus kullan, probiyotik ve özellikle kefir iç her gün dedi.

Bu noktada şunu merak ediyorum artık, Imunex Plus tek başına yeterli midir yokda AHCC de almak iyi olur mu? Ya da fazla mı olur acaba hepsi?

Aşı hakkında neler düşünüyorsunuz?
Ulan doktor olmuşum haberim yok cin1 olabilirsin dedim cin1 cıktın Dogru demiş kesınlıkle.

İmunex hpv negatif yapman da hiçbir işe yaramaz böyle bir görevi yok cunku sadece bagısıklıgın guclenmesıne yardım eder. Ahcc apayrı bir konu, üzerinde negatıf cıkardıgına dair testler deneyler yapılmıs bir ürün. Yani şöyle söyleyeyim, eger ben negatif olmak istiyorum dersen ahcc alman gerekebilir kendi kendime negatif cıkıcam cok iyi beslenip dersen zaman alabılır ama etkili de olabilir. Hani ben seni buna yönlendirmiş gibi olmayayım tamamen senin kararın. Cunku ahcc biraz maddiyat gerektirir. Bir süre kendini denemek istersen saglıklı beslenmeye devam et takviye de kullan, baktın olmadı hala sıgıller var vs vs cin seviyesi artarsa vs, o zaman ahcc net öneririm yani.