Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Pozitifken aşı mı deflagyn jel mi

  1. #1
    Durum
    Offline
    Aleynaaak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    27-12-22
    Mesajlar
    7

    Pozitifken aşı mı deflagyn jel mi

    Arkadaşlar merhaba sizlerin de fikrini almak istiyorum. 22 yasındayım tip 16 ve cin1 var bende yaklasik 2 ay once tanı aldım doktorum aşı olabilirsin dedi 6 ayda bi kontrole gel baska tavsiyem yok dedi ben imutor yesil cay ek olarak bi cok sey yapıyorum 2 aydır beslenme uyuma her şeyi degistirdim simdi ası olmayi dusunuyodum ama deflagyn jel kullanma fikri geldi aklima doktorum yasım genc oldugu icin herhalde kullan demedi sizce ahcc artı aşımı yoksa deflagyn mi ?

  2. #2
    Durum
    Offline
    Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.478

    Cevap: Pozitifken aşı mı deflagyn jel mi

    Merhabalar, doktorunuzun tavsiye etmediği şeyleri ''deflagyn'' gibi, kafanıza göre kullanmayın. Deflagyn baya baya ilaçtır, takviye falan değil çünkü. Ek olarak neyi ne için kullanmanız gerektiğini bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla çünkü ''deflagyn mi kullanayım ahcc mi alayım'' diye sormuşsunuz. Bu soru şuna benziyor: ''Uzun yol yapacağım hangi arabayı alayım? bisiklet mi alayım mercedes mi alayım?'' ne alaka diyorsunuz di mi duyunca

    Deflagyn = HPV'nin rahim içerisinde sebep olduğu hücre değişimlerini geriletmeye yardımcı olur. HPV'yi yok etmez, hpv aynen durur, hpv'nin sebep olabileceği kanser öncüsü lezyonlarınız varsa şayet onları geriletir, örneğin: cin2 isen cin1 olabilirsin, cin1 isen cin1ini yok edebilir ama hpv durur.

    Ahcc = Hpv'nin kendisine savaş açar, bağışıklığı yükselterek hpv'nin vücuttan gitmesini sağlamaya çalışır. Ama hpv'nin sebep olduğu rahimdeki hücre değişimlerine yani cin1'e, cin2'ye etki etmez.. Onlar için senin bir şey yapman lazım, burda da doktorun önemi ve yol göstermesi var tabi.

    Bu sebeple doktora danışmadan deflagyn kullanmaya çalışmayın derim, ahcc gibi takviye destek değil çünkü o.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •