Alıntı joseph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese selam, Bilen biliyor ahcc kullanıyorum ve bağışıklık takviyeleri Ayrıca tek tük çıkan siğillerimi antihpv asitli bitki özlü krem ile yakıyorum.

5 Aydır süreç böyle işliyor ve iyi gidiyorum.

Bir kaç sorum var özellikle @ahmet ‘in başlıklarını inceledim @arya sağolsun her başlığımda bana yardımcı oluyor.

Kafama bir kaç soru takıldı. Sorularım şunlar HPV virüsü özellikle genital bölgede çıkan tipler vucuttan belli bir süre sonra kendi kendine zaten atılıyor? Doğru mu?

Biz süreci kısaltmak için Bağışıklık hücrelerini aktivite eden ve lokal olarakta yardımcı olan AHCC kullanıyoruz bunda da sorun yok?

Bu da demek oluyor ki biz süreci kısaltmaya çalışıyoruz?

Doğru mu anladım çünkü şöyle ben bir sürü ürolog ve dermatolog ile konuştuğumda ne yazık ki bu virüsün vücuttan atılmayacağını bana söylediler fakat ben @ahmet in başlıklarını incelerken bir doktorun YouTube videosuna denk geldim ve kendi haline bırakılsa bile vücuttan atıldığını söylüyor? Hangisi doğru?

Not: AHCC’nin ciddi faydasını gördüm hasta olmuyorum bağışıklığımı güçlendirdiğini hissediyorum Ayrıca uykum daha kaliteli

Bir soru daha: çıkan siğilleri bu bitki özlü bilen bilir antihpv krem ile yakmak mantıklı mı?

Ben soruna şöyle cevap vermek istiyorum. Evet belli bir süre sonra atılıyor vücuttan fakat burada birkaç önemli konu var. Öncelikle kaç tip taşıdığın önemli.. 3 tip taşıyan birisi ''amaaan atılıyormuş kendi kendine'' diyip hayatıan dümdüz devam ederse tüm tipleri 4-5 yıl bile atamayabilir. Ki çok örneğini gördük forumda 4-5 yıldır hpv olan kişilerin çoğu ''umursamamıştım'' diyor.

Tip sayısı önemli bu bir..

İkincisi ise senin de bir şeyler yapman lazım. Bu illa ahcc kullanman anlamında değil, ahcc'yi olabildiğince çabuk negatif olmak, maksimum 1 yılda, ortalama 6-9 ay arasında negatif olmak için kullanıyoruz. Diyelim ki ahcc yok... Tamam. O zaman da senin sağlıklı beslenme ile kendi bünyeni güçlendirmen gerek, ahcc muadili yok tabii ki ama yine de bir bağışıklığı stabil tutan takviye alman lazım içeriğinde beta glukan olan mesela... bunun dışında cinsel hayatına aktif devam etmemen, jilet kullanmaman ve siğil varsa ayda 1-2 mudahale ettirmen lazım ki hpv virüsünün vücudundaki viral yükü düşsün...

siğil çıktığında umursamayan, jilet yapan, sigaraya tam gaz devam eden, cinselliği yaşayan birisi için ''aaa zaten atılır vücudundan'' demiyorum ben, yani bu şekilde yönlendirmiyorum.