Selamlar,
32 yaşında erkek bireyim.
Tahmini 5-6 ay önce fark ettim ve ortalama 4 defa koter yaptırdım ama hala siğil görmeye devam ediyordum. Tabii sizler gibi bu süreçte hem maddi hem de manevi olarak çok yıprandım. Asıl yıpranış sebebim de evliliğim. Kendimi çok kötü hissediyorum, çok pişmanım. Öyle çok pişmanım ki kafamı duvarlara vursam ne fayda eder? Eşimi çok seviyor ve onu asla kaybetmek istemiyorum. Bir de bebeğimiz var... Ben çok kötü bir adamım. Bu süreçte intiharı da bir çok kez düşündüm, ben nasıl böyle utanılacak bir şey yaptım diye. Ya eşime de bulaştıysa? Ki bulaşmıştır. Bu durumu nasıl açıklarım? Ya evliliğimiz biterse? Ki öğrendiğinde bitecek. Bunları düşününce kendimi karanlık bir boşlukta hissediyorum; çaresiz, bitkin, kaybedecek bir şeyi kalmamış insan profili.

Dün itibariyle farklı bir doktor ile tanıştım. Kendisi koter uyguladıktan sonra AHCC adlı ilacı kullanmam gerektiğini söyledi. Hemen gidip 800 TL karşılığında en yakın eczaneden tedarik ettim. Sabah, öğle ve akşam aç karnına birer kapsül içmem gerektiğini söyledi. Dün akşam ve bu sabah kullandım.

Siğillerimi fark ettikten sonra evliliğimizde cinsel hayatımız tamamen değişti. Eşim neden ondan uzak durduğumdan ve cinsel hayatımızın bitme noktasına geldiğinden yakındı birkaç kez. Ben de her seferinde iş stresimi ve kendimi iyi hissetmediğimi bahane ettim. Siğillerimle tanıştıktan sonraki 5-6 aylık zaman diliminde belki 3, belki 4 kez birlikte olmuşuzdur ama her seferinde kondom ile ve ten temasını mümkün mertebe gerçekleştirmemeye çalıştım. Aslında sorun etmese belki bir 6 ay daha yanaşmazdım yanına.

Hiçbir gün aklımdan çıkmıyor, kendimi berbat hissediyorum. Gün içinde her aklıma geldiğinde çocuk gibi ağlayasım geliyor. Eşimi kaybetmek istemiyorum, çok pişmanım.

Bugüne kadar hiç kimseye bahsedemedim bu durumdan, ilk defa bir yere yazıyor, birilerine anlatıyorum. Şuanda da ağlamamak için dişlerimi sıkıyorum.

Sigara kullanıyorum fakat bugün itibariyle kesin olarak bıraktım. Sabah son sigaramı yaktım ve paketi çöpe attım, bir daha almayacağım.

Sonumu çok merak ediyorum. Acaba bu işin sonu nereye varacak. Hiç umudum yok ama, göreceğiz..

Saygılar.