Herkese merhabalar :)

Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum fakat yeni yeni kendimi toparlayıp yazabiliyorum:) Heeerrkes gibi en dibi gördüm arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay önce gelen o telefon.. "Test sonucun 16,18,59 kötü geldi. Acil seni operasyona almamız lazım. Bugün hastaneye gelip kan verme şansın var mı?" Arkadaşlar bu nedir? Bu nasıl bir telaştır? Bu nasıl bir korkunç psikolojik baskıdır? Yeni mezun sayılırım, ilk işimde 2. ayım mı ne. İş yerinde başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Tek başıma ağlayarak hastaneye gittim vs. Siğilleri yakmak ufak bir işlem sanıyordum ama anestezi verilecekmiş de 7 tüp kan verilecekmiş falan. Ne annemi arayabildim ne kimseyi. Her şeyi ama her şeyi tek başıma yaptım. O kadar ağırdı ki. Hayatımın en kötü günüydü. Yazarken bile gözlerim doluyor. Normalde çok detaya girmek istememiştim ama bu gibi süreçleri okuyunca yalnız olmadığımı hissetmiştim. O yüzden yazmak istedim.

Biyopsi sonucum cin 1 gelmişti. O kadar şükrettim ki. Dedim tamam ben bunu yeneceğim. Tüm tuşlara basar gibi aşağıya ekleyeceğim şeyleri tek tek uyguladım. Bu süreçte erkek arkadaşım çok destek olmuştu. Onun varlığı bana güç veriyordu. Ta ki onun da pozitif olduğunu öğrenene dek:) Doktor baya gözünü korkutmuş ki ilişkiyi bitirmişti. Bir de pin-pon etkisinden dolayı devam etmek istememişti. Anlayışla karşıladım neyse. Bu konu bir yana bu ilk 2 ay yaptıklarım şu şekilde:

-AHCC (günde 3 tane bendeki farklı marka unuttum bakıp yazıcam, şu ana kadar 4 kutu bitti. Doktor günde 2 iç artık dedi.)
-Spor (Zaten her zaman spor yapan biriydim ara vermiştim. Geri döndüm. Haftada 3 gün fitness)
-Günde 2-3 kupa yeşil çay ve aklıma geldikçe kefir
-Düzenli ve sağlıklı beslenme (Bolca brokolii)
-Her sabah 1 kaşık macun (İçindekiler: zerdeçal, bal, çörek otu, karabiber, zencefil)
-Her sabah suda eritilen takviye (içindekiler: probolis, c vitamini, çinko)
-Alkol, sigarayı bıraktım.

Veeelhasıll böyle ilerlerken. "Detaycı"nın yazdığı yazıdan sonra hemen biorezonansı araştırdım ve başladım. İzmirdeki o bahsedilen doktora başladım. 2 seans gittim. İlk gittiğimde candida mantarı yüksek çıktı. Yazıyı okuyan herkes bilmeli ki. Kadınların %90'ında yüksekmiş. Korkmayın öldürmüyor. Sadece vücudunuz daha sık hasta olabiliyor, enfeksiyon kapabiliyor. Bu konuyu bir araştırmanızı öneririm. Çözümü oldukça basit. CANDİDA DİYETİ. Doktor candida diyetine başlattı. İnternet sitelerinde bulabilirsiniz. Diyet epey sıkı maalesef fakat alışıyorsunuz. Zamanla doktor diyeti genişletecekmiş. Umarım yanii.. Yoksa kilo vermeye başladım zaten zayıfım :D

Biorezonans konusuna gelince, sitede çok fazla arada kalınmışlık var. Ben sürecin en başındayım. Her adımını sizlerle paylaşmaya hazırım. Bana da iyi gelecektir. Çünkü ben bu tedavi sürecimde tek ama tek başımayım. Her hafta sonu biorezonans için şehir dışına gidip geliyorum. Maddi manevi beni çok yıprattı ama asla pes ettirmedi. Bunlar bizi güçlü yapacak. Buna inanıyorum. Herkesin inancı kendine ama namaz kılmak beni çok rahatlattı. Dua ediyorum ağlayarak.. Hepsi geçecek diyorum.. Geçecek.. Derdi veren Allah dermanını da verir.. Durumumla alakalı sürekli güncel yazacağım.

Son olarak arkadaşlar bu sitedeyseniz ve bunu okuyorsanız hpv ile mücalede ediyorsunuz evet. Hepiniz çok iyi biliyor ki bu süreç psikolojik olarak asıl insanı bitirmekte. Bizler şanssızız belki ama artık bilinçliyiz ve etrafımızdakilerden biraz da olsa sorumluyuz. Ben en yakın kız arkadaşlarımın hepsini uyardım. Aşı olmaları için ve smear vermeleri için. Çünkü bu zamana kadar allah aşkına hangimiz smear veriyordu ki? Sadece bi tavsiye:/

Herkese bol sağlıklı ve huzurlu günler