Arkadaşlar herkese merhaba
Öncelikle sayfanın kurucusuna çokça teşekkür ederim ki 3 haftalık kafayı yeme sürecime bu site sayesinde ara verdim. Bir kadınım ve anal kondilomlara sahibim. Geçen hafta yaktırma işlemi yapıldı kadın doğumda.Çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum. İç kısımda var mı bilmiyorum. Elle baktım yok dedi ama hiç güvenmiyorum bir genel cerraha gideceğim. Korkuyorum tabiki tiplemesi henüz gelmedi.
Ben Ahcc takviyesine dün başladım amino up almıştım ama değiştiriyorum tabiki de burda bolca tavsiye edileni alıcam ama diğerine de almışken kullanıyorum oldukça masraflı zaten.
Onun dışında sağlıklı besleniyorum bolca ve bolca .. Ek c vitamini ve birde beta glucan + propolis kullanıyorum. Böyle fısfıslı bir şey. Kendimi yorgun hissediyorum. Buraya çat diye girdim böyle yazdım ama buradan mı yazılıyor yoksa farklı bi şey mi bilmiyorum. Eğer yanlış bir yerden yazıyorsam affola. Siteyi yeni keşfediyorum.
Benimle aynı durumu paylaşan çok insan var biliyorum. Bana yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum . İnşallah buradaki bir çok kişi bende negatifiiiimmm diye yazabilirim.
Şimdiden teşekkürler