Merhabalar, daha öncede buraya başımdan geçenleri yazmıştım yine son gelişme hakkında buraya yazmak istedim durumumu, ilk işlemim 14 Aralıkta yapılmıştı, hem içerde hem dışarda olduğundan birde siğillerim fazla olduğundan haliylen yapılan işlemlerden dolayı ağrılarım çok olmuştu bu süreçte halen sigara da içiyordum, ahcc yi arada bir maddi imkanlardan dolayı bırakmak zorunda olsamda şuan için toplamda 3 aydır kullanıyorum.

Bu süreçte sigaranın çok zarar verdiğinin farkına vardım. Özellikle sigarayı içtiğim dönemde kaşıntılarımın arttığını farkettim Ve inat ettim sigarayı bırakacağıma ve yılbaşında son sigaramı içip bıraktım evet ilk başta benim için çok zor oldu halen daha arada bir güçlü olmasada isteğim oluyor fakat gün geçtikçe o istek azalıyor, ve şuanda hasta olsak ta bu sigarayı keyfi veya sıkıntıdan içmenin bana hiç bir fayda sağlamayacağının yada iyileşme mi geciktireceğinin farkında olduğum için kendimi bu süreç te isteğim olduğu zaman ilk telkinim bu şekilde oldu. Şükür bundan da kurtulduk.

Ocak 20 de ilk kontrolüme gittim, ve doktorum siğillerim büyük çoğunlukla gittiğini sadece bazı yerlerde küçük boyutta çıktığını onların da yakılması gerektiğini söyledi içerde ve dışarda da vardı siğillerim vardı tekrardan çıkması canımı sıktı fakat ama bende önceki siğiller bir hayli fazlaydı ve iyileşmenin yarıdan fazla olması bir yandan da umutlandırdı, birde bu durum beklediğim bir durumdu ilk seansta tamamen kurtulmak zor hatta imkansıza yakın bir durum doktorum 15-20 dk işlemle çıkan siğilleri yaktı ilk seansımda 1 saat sürmüştü bu süreç, ilk seanstaki gibi ağrılarım falanda olmadı şu 3 gündür.

Bu arada cuma günü eczaneden venatura firmasının, ester c, multi vitamin, omega 3 setini aldım. Bu firmanın bu takviyesi sayesinde bir arkadaşım doktorun 6 ayda vücudun da taşırsın dediği ebv virüsünü 1ay 2 haftada yenmişti kendisi de tıpçı olduğundan bana da önerdi bende denemekten bir zarar gelmez deyip ek olarak ona da başladım. AHCC+Kefir+Omega3 ve Vitaminler ile devam ediyorum bakalım neler ile karşılaşıcaz. Gelişmeleri yine buraya yazarım

Umarım son siğil çıkartışım olmuştur bu inşallah allahın izniyle bu durumdan hepimiz en kısa sürede kurtuluruz Allah hepimizin yardımcısı olsun.