Alıntı Yıkıldım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın yöneticiler ve arkadaşlar bu aşı için çok olumlu şeyler duydum Rusya da vuruluyormus bilgisi olan var mı bende oraya gidip tedavi olmak istiyorum

Çoğu insan bu şekil de negatif olmuş doğru mu.

Bilgisi ve tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim ayrıca berk diye bi arkadaş baya uğraşmış negatif olmuş şimdi ona da ulaşabilirsin güzel olur.

Hatta gelmek isteyen olursa hep beraber gidebiliriz.

Ben eşim ve çocuğumuz la gidicez 3 4 aya
Berk ve 1 kişi daha tecrübe etti forumdan, negatif oldular onlar evet Rusyada yapılan bir aşı belli prosedürleri var dikkat edin, oraya gitmeniz orda olmanız çok daha iyi. Çünkü buraya getirtmek isteyenler oldu ama aşının taşınması ve dondurma derecesi falan gibi sorunlar oluşuyor, mazallah yani aşı farketmeden bozulursa, yanlıişlıkla vücudunuza alırsanız düşünmek istemiyorum. O yüzden gitmeniz çok mantıklı. Berk hala forumda mı bilmiyorum ama eger girip cıkıyorsa size yardımcı olur, yardımsever bir arkadaştı.