Alıntı Sureyya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tatlışkom benim hiç değer mi canını sıkmaya? Daha 19sun çok gencsin hücrelerin hepimizinkinden daha güçlü durumda elbette ki kurtulucaksın kafanda çok abartma önemse ama abartma . Siğiller hâlâ cıkmaya devam mı ediyor ediyorsa takviye falan kullanıyor musun ya da neler yapıyorsun günlük yasantında bunlardan birqz söz et sana yardımcı olalım
Merhaba Süreyya abla abla diyeceğim çünkü sizi yakın hissettim.
D3k2 vitamin Propolis İmmutor Beta glukan ve her sabah aç karna sarımsak yiyorum her gün 2 bardak yeşilçay içiyorum üzgünüm ama elimden gelen bu kadar oldu sigara hiç kullanmazdım zaten alkolü ara ara içerdim hiç içmez oldum 1 yıldır hiçbir cinsel ilişki yaşamadım hastalıkla 7. Ayım
Vajina içinde bir iki lezyon var gibi ama 5 doktora gittim beşi de bunlara lezyon diyemeyiz bekleyelim dediler bu doktorların ikisi özel hastanede üçü devlet hastanesinde onları dinleyip beklemeye karar verdim ama yine de bir doktora daha randevu aldım.
Bugünse kabız olduğu fark ettim ve ya zorlanmadan dolayı ya da siğil den dolayı bir damla kan geldi anal bölgeden 3 aydır anal bölgede hiçbir lezyon yoktu görünürde şimdi acaba içeride mi var diye daralmaya başladım düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Tek gelirim edebiyat öğretmenliği stajından gelen 2 bin liram ve aile evinde kaldığım için onlar ne kadar destek olursa.
Süreyya yüzlerine bakamıyorum sanki onlara layık bir evlat olmamışım gibi hissediyorum sürekli yalan söylüyorum bu sağlık durumuyla ilgili ve beni depresyona soktu bu olay. 6 ay önce o kadar mutlu hayata umutla bakan bir gençtim ki kendimi tanıyamıyorum.