Alıntı Lıly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese merhaba
Bugün o kadar moralim bozuk ki buraya yazma gereksinimi duydum çünkü burdan başka dertleşecek yerim ve beni anlayacak kişilerim yok.
19 yaşındayım hayatım boyunca sadece 1 kişiyle 1 kez bir şey yaşayıp bu hastalığı aldım. Ailem çok katı bu yüzden bunu da anlatamıyorum o kadar yalnız ve korkmuş haldeyim ki asla bitmeyecek gibi geliyor sanki sürekli başa dönüyorum hiç ilerleyemiyorum. Bu hastalıkla 7. Ayıma gireceğim neredeyse 2 kez koter yaptırdım ama hem öğrenci olara maddi açı zorluğu hem ade doktorların beni belirsiz bırakması sonucu boşluğun ortasındayım. Artık arkadaşlarım bile beni anlamıyor abartıyorsun diyorlar.. İnanın buraya bile niye yazıyorum bilmiyorum sadece çok yorgunum ve dertleşmeye ihtiyacım vardı.
Tatlışkom benim hiç değer mi canını sıkmaya? Daha 19sun çok gencsin hücrelerin hepimizinkinden daha güçlü durumda elbette ki kurtulucaksın kafanda çok abartma önemse ama abartma . Siğiller hâlâ cıkmaya devam mı ediyor ediyorsa takviye falan kullanıyor musun ya da neler yapıyorsun günlük yasantında bunlardan birqz söz et sana yardımcı olalım