Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hpv miyim? Yardım eder misiniz?

  1. #1
    Durum
    Offline
    mystable89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    29-08-22
    Mesajlar
    1

    Hpv miyim? Yardım eder misiniz?

    Merhaba. Yaklaşık 2.5 senelik ilişkim var. Daha önce ilişkimde aynı sorunla karşılaştım fakat olaylar aşırı değişik.

    Eski kız arkadaşımla 5. ayımız da siğil ile karşılaştık veyahut siğile benzer bir şey ile. Pek üstüne düşmedik. Nerdeyse 1.5 ay içerisinde hepsi yokoldu. O günden beri hiç bir sorun yaşamadım. Başka bir ilişkiye başladığımda aynı problemi şuan kız arkadaşım yaşadı. Ona bulaştırmış olabilirim fakat bu sefer doktorlara gittik. Aynı şekilde bazı doktor siğil dedi. Bazı doktor siğil değil dedi ve 1 ay 2 ay içerisinde hepsi tamamen yokoldu. Ultrason ile bakıldı. Kendim yaklaşık 6 tane üroloji doktoruna gittim. Bir tanesi hiç bakmadı siğil olmadığı için. Daha sonra siğile benzer bir şeyler vardı onlar için gittim. Cildiye yönlendirildim. Rendevu bulamadım. Camsakura gittim. Siğil değil dedi. Başka bir doktor ile konuştum moscollum dedi siğil değil dedi. Bir başka doktor daha siğil değil dedi. Cildiye yönlendirdi. Kız arkadaşımda aynısı dendi ultrason ile bakıldı temiz çıktı göz önünde görülenler siğil değil dendi. Şuanda kız arkadaşım tertemiz ve kontrolleri aksatmıyoruz. Bu sene sonu tekrar gidicek. Fakat bende bazı nokta nokta siğil benzeri ve sivilce gibi şeyler var. Bazıları jilet ile alırken maalesef koptu ve kanama oluştu. Forumları gezdim ettim fakat böyle bi siğil tarzı ile karşılaşmadım yani bulamadım pek fazla. Sizce bunlar siğil mi yoksa başka bir cilt sorunu ile mi karşı karşıyayız?

  2. #2
    Durum
    Offline
    Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.481

    Cevap: Hpv miyim? Yardım eder misiniz?

    Merhabalar, Öncelikle forumda böyle fotograflar istemiyorum. Özellikle ilk fotografta genital organınızın derisinin yarısı gözüküyor, kırpmamışsınız bile yeterince.
    Ben rahatsız oluyorum artık böyle fotograflardan, fotoğrafları sildim.

    Sigile de benzemiyor bence. Daha fazla fotograf yüklemeyin, biz karar merci değiliz, ben ve burdaki kimse sizin sigiliniz hakkında dogru yargıya varamaz, buna varmak için doktor olmamız gerekiyor. Zaten 6 tane doktora gitmişsiniz, sigil degil demişler. Molluskum da değil o bence. Ne oldugunu bilmiyorum.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •