-
Cevap: Hpv pozitif smear negatif
Ben henüz teşhisi alalı bir aydan biraz fazla oldu ve beş tipim var. Ben tüm tuşlara basanlardanim. Tedavi yöntemleri başlığında özellikle ahcc konusunu araştırmanızı öneririm
forumda ahcc, immutor, vitamin mineraller vs kullanan herkes yazıyor yapabilecegimiz tek şey bağışıklık sistemini yüksek tutmak çünkü.
-
Cevap: Hpv pozitif smear negatif
30 yaş altı kadınlarda vücut HPV 'yo 1-2 yıl içerisinde tamamen atıyormuş bağışıklık sisteminin gücüne bağlı olarak. Arkadaşım 27 yaşında bir kadın ve üniversite hastanesindeki bir profesör kadın doğum uzmanı 30 yaş altında olduğu için HPV genetik testine gerek bile duymamış, sadece smear almış ve vücut kendi atacak HPV'yi demiş. Vücut gerçekten kendi atar mı emin olamıyorum... Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bu Konu için Etiketler
Yetkileriniz
- Konu Acma Yetkiniz Yok
- Cevap Yazma Yetkiniz Yok
- Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
- Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
-
Forum Kuralları