Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: psikolojik desteğe ihtiyacım var herkesi yorumlara bekliyorum

  1. #1
    Durum
    Offline
    İyidegilbukız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    04-05-22
    Mesajlar
    9

    psikolojik desteğe ihtiyacım var herkesi yorumlara bekliyorum

    merhaba arkadaşlar ben 5 nisanda koter olmuştum ve yaklaşık 4 aydırda hiç bir siğil belirtim yoktu sadece yara izlerini bazen kafaya takıyordum o kadar yara izleri için de madecassol ve contractubex kullanıyordum. iş, okul, çalışma hayatı derken kafaya takıcak bir sürü problemim vardı ve siğillerde olmadığı için bu virüs benden gitti diye düşünüyordum sorun etmiyordum. Hayatımda çok ama çok değer verdiğim bir insan var. gerçekten ileride onunla bir gelecek kurmak istiyorum o benim son şansımmış gibi geliyor bazen. böyle hissetmemin sebebi 4 senedir tanışıyor olmamız, ailelerin birbirini tanıyor olması ve bu son sene onunla duygusal anlamda bişeyler yaşıyor olmamız. tatil sebebiyle onunla görüşme şansımız oluyor denize gittim geldim ve bende kaşıntılar tekrar baş gösterdi. anlamadığım bir kaç nokta böyle kabarmış. daha öncede olmuştu sonra geçmişti ama şimdi ki farklı gibi geliyor ve sıkılmıyor isilik, sivilce, yağ bezesi her şey olabilir ama psikolojik olarak tekrardan çöktüm. bu hastalık tamamen benden geçti gitti derken şimdi acaba ömür boyu uğraşır mıyım diyorum o insan hayatımdan gider mi diyorum çünkü kendimi çok pis hissediyorum bu dünyada yerim yokmuş gibi günde 5 kere aynayla yara izlerime, yeni oluşan siğil benzeri şeyleri inceliyorum. gerçekten psikolojim alt üst olmuş durumda destek olur musunuz bana.

  2. #2
    Durum
    Offline
    Milaperry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    03-07-22
    Mesajlar
    145

    Cevap: psikolojik desteğe ihtiyacım var herkesi yorumlara bekliyorum

    Merhaba, öncelikle herkesin böyle süreçten geçtiğini görerek yalnız hissetme. İnan aramızda çok daha beter durumlarla uğraşanlar da var.
    Kaşınma aslında sigillerde çok görülmüyor, emin misin tekrar siğil olduğuna? Ve özellikle çok konuda konuşulduğu gibi siğillerin gitmesi negatif olduğun anlamına da gelmiyor.
    Test yaptırıp sonucuna göre düşüncelerini yogunlastirsan daha iyi olur sanki

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •