Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Leep için ideal zaman

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13-04-22
    Mesajlar
    22

    Cevap: Leep için ideal zaman

    Alıntı Arya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorularına cevap vereyim için rahatlasın ama sadece cin3 isen kesin leep yaparlar. cin2 isen; bazı doktor leep yapmaz izler durumu, bazısı yapar. Tabi hpv tipine göre de değişir, en çok kanser yapan tip bulunuyorsa ve cin2 isen o zaman yine leep yapmak isteyen doktorlar olur normaldir.

    1. Ben şahsen operasyonu olduktan 1 gün sonra ayaklanmıştım. Hatta o günde ayaktaydım ara ara, mutfakta dolaştım oturdum, 2 kız arkadaşımla beraberdim, onlarda kaldım ama 1 gün yattım sadece.

    2. Bu kısmı doktora sorabilirsin aslında, en dogru bilgiyi o verir. Ama leep sonrası benim 1 kez kanamam oldu. Böyle bir takım parçalar düşüyor gibi oldu, çok korkmuştum ertesi sabah doktora gittim ''gazlı bez'' yerleştirdi ve sanırım 6 saat sonra gazlı bezi cıkardım, bir daha kanamam olmadı. O kanama ihtimaline karşı doktorun çok uzakta olmasın, yani hastaneye kısa sürede gidip gelebil...

    3. Sorun olmaz. Ben de çok ilginç bir şekilde bayram öncesinde öğrenmiştim ve doktor bayramdan sonra yapalım demişti Hemen pat diye ilerleyen bir süreç değil 3-5 günde rahat ol.

    4. Evet, kanamam olabilir sonrasında. Bende 1 hafta hiç kanama olmadı sonrasında kanama oldu. Bu sebeple bayramdan önce degil, sonra git ki doktoruna ulasabilir ol.

    Bu kanamalar, doktorun gazlı bez tarzı bir şey koymasını gerektiren kanamalar olabilir, ben de 1 kez oldu yani tekti ve çok kan geldi diye düsünüyorum.
    Merhaba,
    Bu forumda smear'i temiz çıkıp biyopsiden CIN3 alan kaçıncı kişiyim bilmiyorum. Doktorum regl öncesi on günün yeterli olacağını söyledi. Açıkçası bu stresi daha fazla kaldıramayağım için yarın için ayarladım operasyonu. Umarım sorunsuz şekilde geçer ve ben de sizler gibi kurtulurum bu illetten.
    Bana şans dileyin

  2. #2
    Admin Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.605

    Cevap: Leep için ideal zaman

    Alıntı Cemre13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,
    Bu forumda smear'i temiz çıkıp biyopsiden CIN3 alan kaçıncı kişiyim bilmiyorum. Doktorum regl öncesi on günün yeterli olacağını söyledi. Açıkçası bu stresi daha fazla kaldıramayağım için yarın için ayarladım operasyonu. Umarım sorunsuz şekilde geçer ve ben de sizler gibi kurtulurum bu illetten.
    Bana şans dileyin
    Şans diliyorum, korkma her şey geçecek ve çok güzel olacak. Bu süreç böyle ama kalıcı değil. Hiçbirimize kaldıramayacagımız bir yük verilmiyor. Bol bol yat dinlen vaktin varsa, yoksa da kanaman olursa endişelenme, doktorun cep numarasını al, bir şey olursa yaz ve direkt hastaneye git.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •