merhaba arkadaşlar. ben 2016 yılında hpv 18 kaptım. 4 yıl kadar pozitif gezdim. doktorum kanser olacaksın,bunun tedavisi yok dedi. o dönemde okulum uzadı. evden dışarı çıkmadım. sosyal hayatım mahvolmuştu. sonra bağışıklık tedavisi ile vücuttan atılabileceğini öğrendim. 3 ay düzenli kullandığım takviyem sayesinde bu illetten kurtuldum. önemli olan takviyeye başladığınızda vücudunuzda aktif siğil olmaması gerekiyor. şimdi de hpvsi olan herkese ulaşıp, tedavilerine yardımcı olmaya çalışıyorum. daha fazla bilgi için bana ulaşın instagram.com/dyt.eceuysal

not: ARKADAŞLAR BİZ 15 YILDIR BURADAYIZ HPVLİYİZ DİYE CEVAP YAZMANIZ NE KADAR MANTIKLI ANLAMIYORUM. VİTAMİN TAKVİYESİYLE NEGATİFE DÖNMEK MÜMKÜNKEN, NEDEN KANSER OLANA KADAR BEKLEYESİNİZ. Kİ KANSER TEDAVİSİ ÇOK DAHA ZOR BİR SÜREÇ. LÜTFEN BENİMLE İLETİŞİME GEÇMEDEN ÖNYARGILI OLMAYIN. HPV AŞISI İÇİN BİLE ZARARLI GİBİ SÖYLENTİLER VAR. BU MÜMKÜN OLABİLİR Mİ??? AŞILAR OLMASA BİR SÜRÜ ÖLDÜRÜCÜ HASTALIKLA HALA MÜCADELE ETMEK ZORUNDA KALIYOR OLACAKTIK.
ATATÜRK EĞER BİLİM İLE BENİM SÖZÜM TERS DÜŞERSE BİLİMİ SEÇİN DEMİŞ. KOMPLO TEORİLERİNE İNANMAYIN. Bİ AN ÖNCE HERKES AŞISINI OLSUN. OLABİLEN 9LU OLSUN. HERKESE GEÇMİŞ OLSUN.