Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hpv16

  1. #1
    Durum
    Offline
    Within - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    04-04-24
    Mesajlar
    5

    Hpv16

    Merhabalar , tam.bir yıl önce hpv testiyle tip 16 olduğumu öğrendim. Kolposkopi biyopsi temiz geldi , Dr bir yıl sonra kontrol dedi (ben Kolposkopiden 6 ay sonra smear verdim temiz geldi) bir yıl geçti Kolposkopimi yapan jinekoloji onkoloji prof Druma gittim.yine hpv testi yaptık yine pozitif maalesef.
    Benim merak ettiğim 2019 da erkek arkadaşımla ilk tanıştığımızda onda sigil varmış biz birlikte olduk ama sonradan yaktirdi o ayrı.. ama ben cahillik hpv vs bulaşıcı olduğunu düşünmedim, elde ayakta çıkan sigil gibi zannettim , yani kısacası bana 2019 da bulastiysa ben 2023 de öğrendim hpv olduğumu, tam.bir yıldır da cinsel hayatım yok asimi oldum ,vücut atamamis ama , 5 yıl olmuş yada belki ilişki içerisinde aldatıldım yeni kaptım tip 16 yi.bu arada hiç sigilim olmadı bu 5 yilda , sadece bir adet dış dudak kısmında bir kabariklik fark ettim o zaman hpv yi bilmiyordum o da geçti kendi kendine, arkadaşlar 1 yıl.sonra tekrar pozitif gelince baya kötü.oldum negatife dönme süresi 5 yıldan fazla olur mu ?

  2. #2
    Durum
    Offline
    Carpediemmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    15-02-23
    Mesajlar
    86
    Ayni durumdayiz tip 51 1 yil snra tekrar pozitif oldugumu ve cin yokken cin e ilerledigini duydum. Benimde ogrendigimden oncesinde bulas tahminim gibiyse vucudumda 2 yildan fazla var. 2 yilda atiliyodu hani vucuttan

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •