Herkese merhaba, az önce doktordon çıktım. Üniversitede hoca olan doçent dr.a gittim. Önce rahatsızlığımı anlattım siğil olabilir bakalım dedi. Muayene esnasında bu nasıl bir mantar dedi. Vajina girişindeki oluşumlara baktı siğil değil dedi. Rahmin içini inceledi hiçbir sorun yok dedi. Ama smear ve hpv testi yapalım dedi. Neden hpv testi yapıyorsunuz yok diyorsunuz da dedim. Her kadının 5 yılda bir yaptırması gerekiyor çünkü her hpv belirti vermez siğil yapmaz dedi. Sende sorun yok dedi. Mantar enfeksiyonundan dolayı yara olmuş dedi.
Ama bi türlü ikna olamadım doktoruda zorladım baya, ben de bu işi biliyorsam siğil değil dedi. Bu arada kızlık zarın hala duruyor esnek dedi tek sürpriz bu oldu
Sizde bu dedikleriyle ilgili yorum yapar mısınız, sonuçlar 15 güne çıkacakmış. Hiç korkma bir tane bile siğilin yok dedi.