Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gerçek anlamda bir sevinç yaşayamamak.

  1. #1
    Durum
    Offline
    Cihaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    31-01-21
    Mesajlar
    23

    Gerçek anlamda bir sevinç yaşayamamak.

    Sevineyim mi bilemiyorum. Makat dışarısında görülen bir siğilimi cildiyede kriyoterapi ile bundan yaklaşık bir ay önce yaktırdım.
    Penis alt kısmında bulunan bir kaç siğilim daha vardı onları da yaktirmistim. Fakat asıl korktuğum makat içerisine bulasmis olmasiydi. Bu gün genel cerrahi bölümünde anoskopi ile makat içerisine bakıldı. Doktor, iceride siğil olmadığını söyledi. Bu gerçekten beni çok sevindirdi. 2 kere doktora :yok değil mi hocam diye sordum. Olmadığını söyledi. Sevinçten havalara uçacaktim resmen. Fakat makat dışarısında siğil görülmüş olmasindan dolayı arada makat içerisini kontrol ettirmeye devam etmem gerekiyormuş. Yani kabus bitmiş değil henüz. Doktor, makat disarisinda deride şüpheli bir yer olduğunu söyledi. Önümüzdeki hafta gel koterizasyon yapalım o bölgeye dedi. Kendimi resmen arafta hissediyorum.
    Anoskopi rezalet gibi bir şeydi. Umarım hiç biriniz anoskopi denen aletin önüne düşmek zorunda kalmazsiniz. Bir erkek için hpvnin ön genital bolgede çıkmasının çok büyük bir sorun olmadığını düşünüyorum. Eğer makat bölgesine bulastiysa hele iç kisma yayildiysa gerçekten tedavisi çok zor ve uzun sure sürekli kontroller ve tedaviler ile devam etmek zorunda kaldığınız bir hal aliyor ki psikolojik olarak buna katanmaniz pek mümkün değil gibi. Makat dışarısında tespit edilen siğil sonrası, içeride olması şüphesiyle resmen 1 aydan fazladir can çekişir derecede kivranmaktan ömrümden ömür gitti resmen. Allah'ıma şükürler olsun. Allah kimseye böyle bir sıkıntı vermesin. Delirmek üzereydim resmen. Allah hepimize şifa versin bizi bu dertten kurtarsın ınşallah.

  2. #2
    Durum
    Offline
    Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Admin
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.478

    Cevap: Gerçek anlamda bir sevinç yaşayamamak.

    Cihaner selamlar, yapman gereken şey içeride olmadıgını bilip mutlu olmak ve var olan sigilleri kesinlikle yaymamak, jilet vs asla kullanma. Bence endişe etme evet belli bir aralıkta kontrol gerekebilir ama ne güzel bak içeride sigil yokmuş, kendinizi pozitif düşünmeye yönelt, hepinizin motivasyona ihtiyacı var kahretmeyin kendinizi ve bu günlerin geçeceğini bilin. Fazla kaygı yapma, kötüyü çekme.

  3. #3
    Durum
    Offline
    Hpvbursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Özel Üye
    Üyelik tarihi
    13-02-21
    Mesajlar
    314

    Cevap: Gerçek anlamda bir sevinç yaşayamamak.

    Merhaba cihaner anal bolgeye yayilsa evet cok zorlu bir surec olabilirmis belki ama sen en basindan onlemini almissin. Suan doktor zaten iletmis makat icerisinde sigil olmadigini ve en kucuk supheyi bile ortadan kaldimak icin sigil olmayan supheli bolgeye bile koter onermis. Bu da senin o zorlu donemi yasamamak konusunda bir adim onde oldugunu gisteriyor. Surekli kontrol ile sigiller yakildikca sen de bagisikligini destekledikce hersey guzel olacak, buna inanacagiz. Mutlu günler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •