Toplam 51 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hpv negatif sonrası doktor görüşmesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    25-06-23
    Mesajlar
    14

    Cevap: Hpv negatif sonrası doktor görüşmesi

    Alıntı Arya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her ay hpv vücuttan atılıyor mu atılmıyor mu diye konuşmaktan ben gerçekten sıkıldım.

    Bunu düşünen kardeşlerim. Cevap basit. 2 seçeneğin var.

    1. Hpv'nin vucuttan atılmadığını düşün ve hayatında hpv yokmuş gibi yaşa devam et, canın isterse sigilleri tedavi ettir, isterse ettirme, ilişkiye gir ya da girme. Farketmez. Sonuç olarak bu kafaya göre ''hpv ömür boyu sende kalacak'' artık ugrasmaya degmez ömür boyu hpvlisin, bütün partnerlerine de bulaştıracaksın. Okay midir? Buna okaysek konu kapanır.

    Seçenek 2:

    Atılacağına inanırsın, bunun için bir şeyler yaparsın ugrasırsın negatif olursun olduktan sonra süreci kendin izlersin... Ve benim gibi belki negatif olduktan sonra 3 yıl geçse de, forumdaki negatif olan arkadaşların üzerinden 1-2 yıl geçse de yeniden nüks etmediğini anlarsın. Tıbbın geliştiğine inanmış olursun. 10 sene önce yazılan yazıları, 10 sene önce yapılan araştırmaların gelişmiş olabileceğini düşünürsün. En azından geleceğe dair bir umudun olur.

    Yok kardeşim ben atılmadıgını dusunuyorum diyorsanız da hay hay güzel arkadaşlar sorun yok benim için.
    Ama ben ve benim gibi negatif olan kişiler kanlı canlı örneğiz ve ben 3 yıldır herhangi bir nüks yaşamadım.
    Fakat bu konuda ikna edilmeye zorlanmaktan epey sıkıldım. Yani hpv vücuttan atılıyor mu aatılmıyor mu sorusu zaten doktorlar arasında da hala tartısmalı bir konu ama singapur kongresinde atıldığına dair şeyler konuşulmuş ve kanıtlanmış.

    Ama umudu olan kişiye, atıldıgına inanıp bu uğurda çabalamak isteyen kişiye tavsiyelerim sonsuz.
    Fakat siz olumlu söylenen seylere, atıldıgına dair kulak asmayıp gelip 1 kişi atılmıyor diye her defasında sorgulayacaksanız, o zaman benim size önerdiğim tedavi yöntemleri de boş, şunları yiyin bunları yapın demem de boş.
    Arya ordamisin

  2. #2
    Admin Arya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06-12-16
    Mesajlar
    7.604

    Cevap: Hpv negatif sonrası doktor görüşmesi

    Alıntı Vitor90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arya ordamisin
    orda mısın derken ? Burası özel mesaj bölümü değil. Forumda herhangi bir başlıkta, sms atar gibi orda mısın vs şeklinde yazışmalardan çok, soru-cevap şeklinde ilerlemenizi tavsiye ederim.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •