Alıntı Umay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hazann inan tipçilarin tez calismalarina kadar okuyorum ben de 😂 isi gücü biraktik deli gibi araştırıyoruz. Hatta o yanaktakiler tam dişlerin kapandigi yere denk geliyor bi yazida diyordu ki gece dişini sıkanlarda daha belirgindir.

Eyluly aslında nasil oluyor anlamiyorum kimsenin agzinda lezyon yok hpv ye dair kesinlesen ama kimle konuşsam bi sekilde agiz sagligi bozuk bu dönemde. Ve bu sadece hpv ile ilgili de degil baska bulasici hastaliklari da arastiriyorum forumlarini okuyorum falan herkes agzindan sikayetci ama kimsenin kesin bulgusu yok. Yani element uydurmak istemiyorum ama herhalde bagisikligin dusuk olmasi agizda enfeksiyona falan yol açıyor.
Ya umarım öyledir dilim gerçekten kötü durumda çünkü. Çatlak çatlak, papiller kendi aralarında birleşmiş ve yuvarlaklar oluşmuş gibi ve belirgin, beyazlık var ve tuhaf oluşumlar var. Ben de çözemedim umarım hpv ile ilişkili değildir.