Alıntı Aymelekcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gecmis olsun oncelikle.sigillerinizde azalma var ise bu virusun vucudunuzdan gectigi anlamina gelir.bu surecte cok eşli takilmamaya ozen gosterin derim,ve kondom kullanmak sart su durumda.(ki koruyuculuk ozelligi az ama , sanirim baska yapacak pek fazla birsey yok gibi) sizi öldürmüyor evet fakat maalesef tasiyici oluyorsunuz.aşı ise,virusu kapmadan once yapilmasi gereken birseydir,ki oda belli bir tipi icin sanirim.ayrica dr larin duyarsizlik konusuna katiliyorum.(bu arada o kiz arkadasin rahim agzini temizletmis vs vs bildigin kanser olmus.yemesin seni hic , tavsiyem uzak dur nihayetinde bulasici bir hastalik tasiyor artik ) takma kafana.sende bu durum daha cok morelle gecer emin ol.cok gecmis olsun.
“Bildigin kanser olmus” demesek...? yeni uye olan arkadaslara yanlis bilgi vermis oluruz ve bu durumu daha buyuk bi sorun haline getirmis oluruz.
Ben duzeltiyim ,oncelikle Kanser olmamis. Muhtemelen ya rahim agzi yarasi vardi onu dondurmus yada yaktirmis. Yara rahminde hucre degisimi vardi ona leep olmus. Bunu site kurucumuz dahil ben ve burdaki bi cok kadin arkadasimiz oldu. Korkulacak yada insanlari korkutacak bisey yok. Lutfen biseyleri izah ederken kelimelerimizi dogru duzgun secelim. Anlayisiniz icin tesekkurler