Alıntı Şans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım, her zamanki gibi o kadar içtensinki. Teşekkür ederim. Hepiniz iyi ki varsınız. Kesinlikle pes etmek istemiyorum eşimle simdilik konusamıyorum bu konuyu konusmak istemiyor ama bikaç gün içinde konusurum diye düşünüyorum. Minik bir düzeltme yapayım eşimde yaklasık 3 aydır siğil cıkmıyordu en son 1 siğili temmuzda yakıldı.
Rica ederim canım, şu an o çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Sanki asla hpv vücudundan gitmeyecekmiş gibi düşünüyor. En güçsüz olduğu ve ''yeter ulan böyle yaşayacağım hpv ile, artık savaşmıycam yoruldum'' diye isyan edebileceği anlar.. Emin olsun bu isyanların hepsini her ay yaptım. Her yaptığımdan 2 gün sonra daha güçlü şekilde ayağa kalktım. O da öyle olacak, şu an çok üzgün olabilir..

İstiyorsa 1 hafta ahcc'ye ara versin. Bi kendine gelsin, savaşmaya 1 hafta ara versin ve 1 hafta sonra en baştan başlasın ve 3 ay daha devam etsin toplam 9 ay kullanmış olacak şekilde. Bunu da önerebilirsin ona canım.