Merhaba,
HPV olduğumu Haziranın 15inde genital bölgemdeki kaşıntı sonucu gördüğüm 10-15 adet noktacık sonucu anladım. 4 gün sonra (19haziran) çok bilindik ve güvendiğim özel bir hastanedeki jinekologuma gittim ve bunların siğil olduğunu yakmamız gerektiğini söyledi. O gün lazer ile oldukça yüksek bir fiyata yakıldı siğillerim. yaklaşık 6 gün sonra (25 haziran) gözden kaçan siğiller olduğunu farkettim ve tekrar yakıldı. Doktorum bir daha çıkmayacağını endişelenmemem gerektiğini, bağışıklığımı güçlendirmem gerektiğini söyledi ve Kaleidon 60 yazdı. Tiplendirme testi smear vs yapmadı sanırım yaşımdan dolayı. (22). (Bu virüsü mart ayının sonunda şüpheli korunmasız bir ilişkimden kaptığımı sanıyorum)

Aradan sadece 1 hafta geçtikten sonra (5temmuz) yaklaşık 30-40 adet küçük küçük noktalar şeklinde yapılar oluştu, tekrar doktora gittiğimde bunlar siğil değil, Fox Fordyce diyip yolladı beni. Benim içime sinmeyince 1 hafta sonra (12temmuz) bu sefer tavsiye üzerine bir devlet hastanesinin kadın doğum bölümüne gittim. Doktorum bunların siğile benzediğini fakat dermatologun yakabileceğini söyledi ve smear testi yaptı. O gün kriyoterapi ile hepsini dondurdular. Yaklaşık 5 gün sonra büyük çoğunluğu düştü fakat hala kalanlar vardı. Bunun üzerine forumda Arya’nın yazılarını okudum ve AHCC sipariş ettim, doktor Levent Bey’den randevu aldım. 17 temmuzda AHCC kullanmaya başladım, 20 temmuzda yaklaşık 10 adet siğil yakıldı. Levent Bey ve asistanı beni çok telkin ettiler, psikolojim berbat durumdaydı ve tedavi sonrası uzun süre çıkmayacağını endişelenmemem gerektiğini söylediler.

Ne var ki, 2 hafta sonra ayna ve ışık ile kontrol ettiğimde tekrar 30-40 adet nokta farkettim. Bu kez makat tarafına ve yukarılara doğru da dağılmışlardı. Bunun üzerine Okmeydanı E.A Hast. gittim ve tiplendirme, sürüntü testi yaptırdım (2 Ağustos). Smear sonucum çıkmıştı. TEMİZ! sadece akıntım olduğu yazıyordu bu akıntının da farkındaydım(beyaz beyaz) bunun için Biteral ve Gynomax kullanmaya başladım. Devlet hastanelerinde basit bir anestezi işlemi için bile birçok tetkik istediklerinden siğiller Okmeydanında yakılmadı ve tekrar Levent Bey’e gittim. (3 Ağustos) Levent bey bazılarının siğil olmadığını söylese de şüpheli olan her nokta yakıldı. AHCC kullanmaya devam ediyorum, Kaleidon bitmesi üzerine Immutor aldım ve her gün günde 3 fincan yeşil çay ile beraber 3 kez sirke tedavisi + Glizigen kullanmaya başladım. Sürekli bölgeyi kontrol ediyorum ve sürekli yeni oluşan iğne başı kadar veya daha küçük noktalar görüyorum. (şuan 20-25 adet) Bunların derimin kendisi olmadığını biliyorum çünkü artık ayırt edebiliyorum. Büyüyorlar. Karnabahar şeklini almıyorlar, su dolu sivilce gibi oluyorlar ten rengindeler ama siğil bunlar biliyorum.

Gittiğim çoğu doktor ne olduklarını bulamadı, yine de yaktılar. Tiplendirme testim muhtemelen 2-3 hafta sonunda sonuçlanacak fakat ben çökük durumdayım. Düzenli besleniyorum. (Ekmek, şeker, makarna, pilav, fast food çok uzun süredir yok hayatımda). Spora gidiyorum. (Mayıs ayından beri yoğun olarak fakat yıllardır düzenli olarak yapıyorum). Alkol ve sigara kullanmıyorum. Sağlıklı olduğu için HPV olmadan önce de kefir ve yoğurt yiyip yeşil çay içerdim. Bağışıklığım ile ilgili bildiğim hiçbir sorunum yok, yılda 1 kere hasta olurum daha fazla değil Fakat NEDEN BU SİĞİLLER İNANILMAZ FAZLA SAYIDA VE SIKLIKTA ÇIKIYOR. Delireceğim artık.

3 yıldır düzenli bir ilişkim var, yüzük taktık. (aralık-nisan arası ayrıydık, ayrı olduğumuz bu arada olan 1 şüpheli ilişkiden şüpheleniyorum) bizim ilişkimiz evlilik yoluna gidiyor, erkek arkadaşım çok destek oluyor, ayrı olduğumuz dönemdeki ilişkiden de haberi var fakat onda siğil vs yok. 3 yıldır da 2 mantar enfeksiyonu dışında hiçbir şikayetim olmadı. HPV tedavisi sürecinde genelde korunarak birlikte olduk fakat 2 haftadır bıraktık. Ondan kapmadıysam ona da bulaştırmış olma ihtimalinden şüpheleniyorum. AHCC 2. kutu yarın geliyor kargoda. Toplamda 4 koter, 1 kriyo yaptırdım. Ben bu süreçte psikolojimi nasıl düzeltebilirim? Sizce neden bu kadar fazla sayıda ve sıklıkta tekrar ediyor? Lütfen yardım edin delirmek üzereyim...