-
Cevap: cin2,hgsil,hpv16,leep
Biktim bu isini iyi yaomayan suratsiz doktorlardan. Nasil da psikolojini bozmus surat ifadesiyle. Oteki desen bu tarz hastalara bakmiyoruz diyor. Neden hipokrat yemini mi etmedin?
Hanimefendi cin 2 kansere donusebilecek doku onu da almislar suan sikintiniz yok surekli kontrole gidin. Iyi bir doktor bulun. Ahcc yi arastirin. Yasantiniza beslenmenize fikkat edip bagisikliginizi guclendirin ve bol bol bilgi edinin forumu okuyup arastirip.
HPV virus, cin 1 cin2 falan onun size verdigi hasar duzeyi diyeyim en basit haliyle. Simdi size leep yapilmis hasarli yer alinmis ama virus hala duruyor. Simdi sizin yapacahiniz sey bagisikliginizi guclendirerek bir iki sene icinde virusu bunyenizden atmak ve bubsure zarfinda iyi bir jinekolog ile gorusup duzenli test ile takipte bulunmak. Esinizde de olduguna gore cinselligi bir sure birakin yada cok dikkatli olun forumda baslik var bakarsiniz. Esiniz de bagisikligini hat safhaya cikarip virusu atmali yoksa size tekrar gecirir siz vucuttan atsaniz da pin pon etkisi olur.
Telas edecek birsey yok, stres bagisikliga iyi gelmez. Iyi bir jinekolog buluyorsunuz, duzenli smear ile siki takipte kaliyorsunuz, ve cok iyi bilgileniuorsunuz forumdaki herbasligi okuyun. Kendinize coook iyi bakin 💐
Bu Konu için Etiketler
Yetkileriniz
- Konu Acma Yetkiniz Yok
- Cevap Yazma Yetkiniz Yok
- Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
- Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
-
Forum Kuralları