Allokin Alfa hpv tedavisinde en hızlı aşı olarak gösteriliyor ama bu olaya yakından bakacak olursa Allokin Alfa bir immunomodülatör ve kişinin bağışıklık sistemi uyarılarak bu virüs vücuttan atılıyor. Yani yine de senin bağışıklık sistemine kalıyor iş Allokin Alfa çok hızlı hallediyor bu işi AHCC en az 6 ayda. AHCC içindeki beta glukan ve alfa glukanlar ile bağışıklık sistemimizi güçlendiriyor burada immun sistemi tetikleyici olarak Allokin Alfa kadar hızlı sonuç vermese de AHCC'nin en az 6 aylık süreç ile etki edeceğini gözlemleyebiliriz. Videodaki Doç.Dr. Murat Gültekin de yanlış anlamışsam düzeltin, 15 hastasına AHCC önerdiğini ve bu 15 hastadan da olumlu sonuç aldığını duyuyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=TlFk...ature=youtu.be

Allokin Alfa gibi bir seçeneğimiz var ancak Rusya ya da Ukrayna'ya gitmek çok zor bir süreç yan etkilerini göze almak ve fiyatıyla ilgili de bu bir soru işareti. Türkiye'de olsam gider şimdi vurulurum aşımı tabi ki ancak şu an için son çare olarak gördüğüm bir olay kendisi.

Son derece bilimsel olmayan bir varsayım yaparak size tecrübemi aktarmak isterim. Berk adlı arkadaşımız Allokin Alfa'yla ilgili muhteşem bir tecrübe paylaştı grupta negatif sonucunu da aldı. Önce ona bir teşekkür ederim ayrıca ben de bilimsel olmayan varsayımımı yapacağım. Allokin Alfa aşısını vurulduğunda baş ağrısı, halsizlik, ateş, gibi şikayetleri yan etkileri oldu Berk'in . Aldara kullandığımda olan yan etkilerin aynısı. Fakat ben de sevgili Arya gibi tahriş olmaktan ve siğillerin sadece küçülmesinden müzdarip olarak aman ya bu şey bi işe yaramıyo diyerek yarım yamalak tedavi olmuştum. Ancak şimdi düşündüğümde Aldara bir siğil yok edici krem değil, lokal bağışıklık sağlayan immun sistemini genital bölgeye odaklayan ve bizi negatif sonucu almaya yaklaştıran bir krem. Ben 16 haftalık Aldara kullanımına ( PZT,ÇRŞMB,CUMA) günde 6 saat uyumadan önce sürerek lezyonsuz olan tüm bölgeme sürerek ve en az 6 ay ahcc kullanımına başlayarak tecrübelerimi zamanla aktaracağım.