Alıntı neon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ahcc ile hpvyi atlatmis biri olarak birkac sorunu cevaplayabilirim.
ahcc tek basina cok guclu ve yeterli bi takviye. imutor kullanimi gerekmez yesilcayi aliskanlik edinmistim ben her gun 1 ya da 2 kupa iciyordum. propolis aldim ama tadini sevmedigimden icemedim. yani bir tek ahcc ile atlattim diyebilirim. bence en etkili olan ikinci sey de alkolu azaltmam oldu. alkol sigara cok dusuruyor bagisikligi.

ahcc sigil yok eden bir sey degildir. sigiller tedavi olmadan yok olmaz. ha belki kuculur belki surtunmeye bagli ya da jilet vs kullaniyorsaniz kopabilir. o zaman yayilmasina izin vermis oluruz cunku ordan cikan kan deri catlaklarina geceren virusu yayabilir. once tedavi olup o surecte ahccye baslamanzi oneririm.

ahccyi forumda sabah ac karnina 6 kapsul yani 3mg seklinde kullandik cogumuz. yabanci kaynaklardaki testler de bu sekilde yapilmis. bu yuzden o sekilde tavsiye ediyorum.

diger sorularini daha bilgili biri yanitlar sanirim, bunlar benim kendi emin oldugum konular
@Neon beni aratmamışsın, üyelerimizin bilinçli olması ve yeni gelenleri bilinçlendirmesi çok hoş