elturco Nickli Üyeden Alıntı Ahmet Rasim gibilere inanmayın... Dert olmayınca derman konusunda sallamak kolay onlara göre. İnanıyoruz demedik suan arastırma yoluna gidiyorum.yavuz dizdar bey de kendisi onkolog bilirsiniz ,oda ası olunması gerek diyor
hepeve Nickli Üyeden Alıntı İnanıyoruz demedik suan arastırma yoluna gidiyorum.yavuz dizdar bey de kendisi onkolog bilirsiniz ,oda ası olunması gerek diyor Hepeve sen yinede inanma niye tersliyosun yahu
elturco Nickli Üyeden Alıntı Hepeve sen yinede inanma niye tersliyosun yahu Sende inanmıyosun ama masallah her yöntem deniyosun😀
hepeve Nickli Üyeden Alıntı Sende inanmıyosun ama masallah her yöntem deniyosun�� hepeve ciğim doğrudur deselerki seher vakti çüküne tavuk boku sür geçecek siğiller ben o vakitte kümes ararım ankara sokaklarında HAHAHAHAHAAH
elturco Nickli Üyeden Alıntı hepeve ciğim doğrudur deselerki seher vakti çüküne tavuk boku sür geçecek siğiller ben o vakitte kümes ararım ankara sokaklarında HAHAHAHAHAAH Allah kahretmesin seni dkljgsdşglk SİZİN YÜZÜNÜZDEN ŞEHRİMİZİN ADI ÇIKIYOR DKJGLS
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları