-
Erkek arkadaþlar bir bakarmýsýnýz?
Merhaba penis baþýyla sapýnýn birleþtiði yerde büyük kitleler var 2 farklý doktora gösterdim biri normal deðil dedi ne olduðunu çözemedi diðeri penisimin kendi yapýsýnýn böyle olduðunu, korkulcak birþey olmadýðýný söyledi ancak bende çözemedim bunlarý kistmi yoksa hpv kaynaklý baþka bir þeymi. Siðile benzemiyolar ama birþey varsa diye týrsmaya baþladým ufaktan. Acaba baþkasýndada böyle birþey olan varmý ?
-
Cevap: Erkek arkadaþlar bir bakarmýsýnýz?
Edit: 3. Doktorada gösterdim oda kendi yapýsý olduðunu normal olduðunu söyledi
-
gösterdiðin doktorlarýn uzmanlýk alaný nedir acaba? hepsi dermatologsa bi de üroloða göstermeni eðer hepsi ürülogsa bi dermatoloða göstermeni tavsiye ederim umarým korkulacak bi durum deðildir. ben de bugün gitmeye çalýþacaðým renk deðiþiminden ötürü tip 16 da olunca insan týrsýyor tabi. kadýnlar erkekler de kötü sonuçlar doðurmadýðýný düþük ihtimal olduðunu düþünüyor fakat bu düþük ihtimalin bize denk gelmeyeceðini düþünmekte biraz saçmalýk oluyor maalesef. ara ara kontrol ettiricez artýk hayatýmýzýn rutini haline geldi, gelmek zorunda da. gelmiþ geçmiþ olsun.
-
2 ürolog ve 1 dermatologa gittim. Ürologlardan biri normal olmadýðýný ama ne olduðunuda bilmediðini söyledi patoloji istedi. Diðer 2 doktor penisimin kendi yapýsý olduðunu birþey olmadýðýný söyledi.
-
bunlar özel muayenesi olan tecrübeli uzmanlar mý? ki bazýlarý bence deðil
yoksa devlet hastanesi polikliniði mi? eðer öyleyse bi de araþtýrma ya da üniversite hastanesine git dostum eðer için hala rahat deðilse. iyi haberlerini bekliyorum.
-
Aslýnda durum þöyle bunlarý ben 7 ay önce hpv hastalýðýna yakalandýðým zaman incelerken gördüm bunlarý herhangi bi büyüme yada çoðalma göstermediler 7 ayda içim rahat aslýnda birþey olsa 7 ay içinde illa büyür veya çoðalýrlardý diye düþünüyorum ama bayramdan sonra birde üniversite hastahanesine bi gitmeyi düþünüyorum bakalým kapý kapý geziyoruz
-
Edit3: bugünde araþtýrma üniversitesi hastanesinde bir profosör dr. Dermatoloða gösterdim oda kendi yapýsýnýn olduðunu bunlara inci tanesi denildiðini söyledi yüzde yüz eminim bunlar kesinlikle siðil deðil dedi. Artýk daha fazla kurcalamam 4 farklý doktora gösterdim 4üde siðil dedi herhalde haklýlardýr 😂
Bu Konu için Etiketler