-
Admin
Arya: tüm mesajlara bakamýyorum üzgünüm
Arkadaþlar toplu bir yanýt vermiþ olmak için bu baþlýðý açtým mesaj kutumda 50 üzeri mesaj var. Hepsini açýp teker teker okumam inanýn mumkun degýl. Siteyi ilk açtýðýmdaki gibi rahat ve boþ zamaný çok olan bir hayatým yok. Kendimi biraz forumdan geri çektim sebebi ise çok büyümemiz ve sadece göz atarak kontrl edebiliyor olmamla birlikte, hpv nin hayatýma atlattýktan sonra bile inanýlmaz iþlemesi. Aylarca ca her günümü hpv yi dusunerek gecýrdýgým ýcýn hpvsiz gunlerým de olsun ýstýyorum.
Bu konuda hepinizden ozur dýlýyorum, forumda býrbýrýnýze de yardýmcý olabýlecegýnýzý dusunuyorum. Birçok eski üyemiz benim kadar bilgilidir bu konuda. Anlayýþýnýz için teþekkür ederim.
Not: ahcc temini konusunda defakarca acýklama yapmýstým yenýden yapayým. Su an temýn edlmýyor ve ýnanýn yapabýlecek býr seyým yok sýmdýlýk eger oyle býr ýmkanýmýz olursa hepýnýze duyuracagým. Ahcc turkýyeye gelýyor gýbý olaylar var lutfen iyi arastýrýn ve ahcc ile negatif olan kýsýlerýn kullandýgý benzer içerikleri olan býr sey kullandýgýnýzdan emýn olun. Sitesine baktýgým eski bir firma oldugunu ama sitenin dizaynýnýn çok kötü oldugu ve hangi marka/ içeriði nedir vs gibi hiçbir bilgileri göremediðimi gördüm. O nedenle biraz sabretmeniz de yarar var. Biraz gözlemleyin ondan sonra bir bakýn tavsiyemdir.
Bu Konu için Etiketler