hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    4

Cevap: Ýstanbul Anadolu - Özel Muayene Önerileri

Evet arkadaþlar bu süreçleri beraber yaþýyoruz lütfen önerilerinizi bizimle paylaþýn

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Özel muayane önerim yok ama benim sigilim de yok ve hpv negatifim ancak bir kadýn olarak düzenli pap smear testi yaptýrýyorum artýk senede 1 kez, ki her kadýnýn yaptýrmasý lazým aslýnda. Gittiðim doktor Tolga Taþçý. Bence alanýnda iyi biri. Ben ona zamanýnda hpv oldugumdan ve leep oldugumdan bahsettiðim için geçiþtirmedi raporlarýmý vb sonuclarýmý falan da istedi, eski hastanemden aldým ve gönderdim ilgili biri, koterizasyon yapýyordur çünkü jinekolog. Bu da benden bir tavsiye olsun.

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    4

Alýntý Arya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Özel muayane önerim yok ama benim sigilim de yok ve hpv negatifim ancak bir kadýn olarak düzenli pap smear testi yaptýrýyorum artýk senede 1 kez, ki her kadýnýn yaptýrmasý lazým aslýnda. Gittiðim doktor Tolga Taþçý. Bence alanýnda iyi biri. Ben ona zamanýnda hpv oldugumdan ve leep oldugumdan bahsettiðim için geçiþtirmedi raporlarýmý vb sonuclarýmý falan da istedi, eski hastanemden aldým ve gönderdim ilgili biri, koterizasyon yapýyordur çünkü jinekolog. Bu da benden bir tavsiye olsun.
    Teþekkürler e nabýz sistemine geçtiði için özel hastanelere gidemiyorum keþke tolga beyin muayenehanesi olsaydý

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý eyluly Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Teþekkürler e nabýz sistemine geçtiði için özel hastanelere gidemiyorum keþke tolga beyin muayenehanesi olsaydý
    e-nabýz sistemine geçmiþ olmak özel hastaneye gitmeye engel mi oluþturuyor?

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    4

Alýntý troya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    e-nabýz sistemine geçmiþ olmak özel hastaneye gitmeye engel mi oluþturuyor?
    Yaptirdiginiz tum islemler ayan beyan e nabizda cikiyor. Sizden baska kimse giremez ama bana defalarca olmuþtur doktora gidiyorum daha once sunu yaptirmissiniz sunu da gecirmissiniz diye söze baþlýyor. Tabi ki hasta mahremiyeti konusunda hassas olmayanlari kastediyorum her doktorumuz böyle degil. Bunu ben de goze almak istemem. Ayrica ileriyi düþünün e nabiz bilgilerinizi aile fertlerinizle paylasmak zorunda da kalabilirsiniz istemediginiz durumlar olusabilir.

Bu Konu için Etiketler