Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Dokunduðum sigiller bulaþýcýmýdýr?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Admin Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Cevap: Dokunduðum sigiller bulaþýcýmýdýr?

Alýntý hepeve Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Elturco su konuyu bu kadar abartmayýn ya
    Ýyice sacmalamaya basladýnýz.

Özel Üye

Þu konuya net bilgisi olan biri yazabilir mi acaba?
    Ailemizle yaþýyoruz. Kendimiz çekiyoz baþkasýna çektirmeyelim.

Yeni Üye

Alýntý dagon Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Þu konuya net bilgisi olan biri yazabilir mi acaba?
    Ailemizle yaþýyoruz. Kendimiz çekiyoz baþkasýna çektirmeyelim.
    Bu konuda ben de mantýklý bir tavsiye bekliyorum. Bütün musluklarý defalarca kez yýkamaktan, sifonu kolumla çekmekten yoruldum. Dahasý havlu ve çamaþýrlarým sebebiyle aileme bir þekilde bulaþtýracaðýmý düþünmekten yoruldum.

Kýdemli Üye

Ýçin rahat olsun kanser olma riskinle bu þekilde bulaþ oraný ayný. 100.000 / 1.

Oluyorsa da olsun artýk o saatten sonra onda da bir hayýr vardýr.

Alýntý connexion Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bu konuda ben de mantýklý bir tavsiye bekliyorum. Bütün musluklarý defalarca kez yýkamaktan, sifonu kolumla çekmekten yoruldum. Dahasý havlu ve çamaþýrlarým sebebiyle aileme bir þekilde bulaþtýracaðýmý düþünmekten yoruldum.

Yeni Üye

Arkadaslar bu kadar kolay gecseydi hpv li adam kalmazdi. Bir sürü el sýkýþtýðýnýzi düþünün. Her seyden uzak kalmalisiniz o zaman.

Yeni Üye

Alýntý filiz1980 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaslar bu kadar kolay gecseydi hpv li adam kalmazdi. Bir sürü el sýkýþtýðýnýzi düþünün. Her seyden uzak kalmalisiniz o zaman.
    Haklýsýnýz, ancak bir çoðumuz zaten "her þeyden uzak kalmalýsýnýz o zaman" psikolojisinde olduðu için, bundan bahsedip makul tavsiyeler arýyoruz. "korkma bu kadar", "düþünme bu kadar" gibi telkinler maalesef pratikte iþe yaramýyor.

Kýdemli Üye

Çünkü kendinize paranoya yaratýyorsunuz ve emin olun bu ufacýk bir siðilden 100 kat daha kötü vücudunuz için. Rahatlama konusunda bir tavsiye isterseniz sarý kantaron, lavanta, papatya çayý melek gibi yapar.

Haklýsýnýz, ancak bir çoðumuz zaten "her þeyden uzak kalmalýsýnýz o zaman" psikolojisinde olduðu için, bundan bahsedip makul tavsiyeler arýyoruz. "korkma bu kadar", "düþünme bu kadar" gibi telkinler maalesef pratikte iþe yaramýyor.

Özel Üye
    Nereden
    ankara

Akýllý doktorlardan birine ben dert yanarken bana þöyle diyerek yardýmcý olmuþtu: hpv nin bulaþmasý için deri yüzeyinde mikro çatlak olmasý gerekir. Yoksa bulaþmaz. Yani elini sürdüðün heryere virüs gidebilir ama yerleþmesi için deriden içeri girmesi gerekiyor.

Bu arada bu hpv denilen þerefsizin laboratuvar ortamýnda üretildiðine neredeyse emin oldum artýk. Sadece genital ve aðýzda çýkmasý ne demek yani? Tanrýnýn laneti...

Tecrübeli Üye

Arkadaslar ben de sigilleri ciplak elle elledim cunku ne oldugunu anlamadim hem de defalarca elledim netteki sigillere benzemiyor cok karizmatik benimki ben de bi guzel dokundum. Ellerimizi tabiki yikiyoruz ama doktora sordum eldiven tak dedi. Ve sigillere krem surerken kulak copuyle sur dedi temasi onermiyorlar. Hepimiz de elledik yani sanki daha once sigil mi gorduk. Bundan sonra dikkat ederiz zaten.

Tecrübeli Üye

Arkadaþlar banyodan banyoya yýkarken o bölgelerinizi inceleyin siðillerinize sürekli niye bakýp duruyorsunuz ya da elleme gereði duyuyorsunuz ki anlamadým bu kadar abartmayýn bence de 2 yýl siðillerime müdahale ettirmeden yaþadým banyoda da elimle o bölgelerimi yýkýyorum siðilime temas ediyorum sonrada elimi yýkýyorum elime falan bulaþmadý bu kadar korkmayýn ve kurcalamayýn. Þöyle biþeyide farketmiþ bulunmaktayým eðer bu konu kafanýzý çok kurcalýyorsa mesela elimle temas ediyorum elime geçermi diye ve bundan sonrada elinizi yüzünüzü defalarca yýkama gereði duyuyorsanýz yani kendinizi sürekli virüslü gibi hissediyorsanýz bu aþýrý derecede obsesif olmaya baþladýðýnýzý gösterir ilk yýllarda ciddi anlamda yaþadým bu endiþeyi kafanýzdan atmak için minimum ne gerekiyorsa onu yapýn elinize eldiven takýn öyle bakýn mesela hiç deðilse kafanýz rahat etsin çünkü bu endiþeler sonrasýnda hpv yi düþünmekten kendiniizi alamazsýnýz. Hayatý zehir etmeyin kendinize.

Bu Konu için Etiketler