-
Patoloji sonucu
Merhaba herkese. Patoloji sonucumu bugün aldým. Ama doktordan detaylý bilgi alamadým ameliyat dedi sadece. Rahim aðzý alicanacak dedi . Leep iþlemi bu iþlem mi acaba
-
Cevap: Patoloji sonycu
AcaBa yotumlayabiliecek biri var mý sonucu .
A):servis kanal, kuretaj: kronik endoservisit
B) sserviks biyopsi, saat 7 hizasi : kronik servisi
C) servis biyopsi, saat 10 hizasi :
D)serviks biyopsi, saat 12 hizasi LSIL
TANI : skuamoz intraepitelyal neoplazi, yüksek derece ; karsinoma in situ
-
Admin
Cevap: Patoloji sonucu
Muhtemelen leep konizasyon yapacak. Patoloji sonucunda cin2-cin3 çýkmýþ diye söylemedi mi?
-
Hayýr söylemedi . Ben kötü mü sonuç dedim evet kötü dedi. randevu al gel ameliyat günü verirler sana, Rahim aðzý alinacak dedi.
-
Þu sonda yazan karsinoma in situ yazýyorum kanser çýkýyor . Kanser mi olmuþum yoksa
-
AcaBa yotumlayabiliecek biri var mý sonucu .
A):servis kanal, kuretaj: kronik endoservisit
B) sserviks biyopsi, saat 7 hizasi : kronik servisi
C) servis biyopsi, saat 10 hizasi :*HSIL
D)serviks biyopsi, saat 12 hizasi LSIL*
TANI : skuamoz intraepitelyal neoplazi, yüksek derece ; karsinoma in situ
DÜZELTME
-
Merhaba öncelikle geçmiþ olsun. Saat on hizasi hsil dedigi ya cin 2 yada cin 3 demek bunlar da kanserleþmeye daha yakýn prekanseröz geliþimler demektir. Artý bir de senin saat 12 hizasinda lsil var o da cin1dir. Eðer doktorundan memnun deðilsen ki sana oturup sonuclarý tek tek açýklamalý ve prosedürü güzelce anlatmalýydý ama böyle yapmamýþ.. bu nedenle sonucun ile birlikte baþka bir doktora gitmeni öneririm. Bu süreçte sadece jinekologlara deðil jinekolojik onkoloji dalýnda uzman doktorlara gitmen daha iyi olur. Belki rahim aðzýnýn tamamýnýn alýnmasý gerekmez. Bu nedenle geç kalmadan baþka bir doktora daha görün. Hangi þehirde yaþadýðýný bilmiyorum bu nedenle doktor öneremicem. Bu arada sigara içiyorsan da derhal býrakmaný öneririm..
-
Merhaba çok geçmiþ olsun,
Çoküzgün’e katýlýyorum ki doktorunun sana her ayrýntýdan bahsetmesi ve bunu neden yapacaðýný söylemesi gerekirdi. Tavrý hiç hoþuma gitmedi senin adýna,eðer yakýn zamanda baþlýklarýmý okuduysan zor bir leep sürecinden geçtiðimi belirmek isterim,sakýn korkma. Benim durumum tamamen spesifik farklýlýklar içerdiði için zor geçti.. ve doktorlarýmýn þefkati sabrý olmasaydý ben muhtemelen þuan bi de ekstra psikiyatri acil servisinde yatýyor olurdum
Eðer istanbul’da yaþýyorsan doktor tavsiyesinde bulunabilirim.
Þimdiden çok geçmiþ olsun,her süreçte yanýndayýz.. her þey güzel olacak
-
Admin
Ben de diger uyelere katýlýyorum
doktor hastaya güzelce ayrýntýlý acýklamalý eminim leep olanlarýmýzýn coguna acýklanmýstýr benim eski doktorum da bana anlatmýþtý ama zaten biliyorsunuz ki ben hpv konusunda çok bilgili oldugum icin oturup bana cin3ü anlatmasýna gerek yoktu biliyordum zaten ancak her doktor hastaya bunu anlatmakla yükümlü. O zaman ne için ameliyat oldugunu hasta bilmez, mukayese edemez neyin dogru olup olmadýgýný.
-
Herkese çok teþekkür ederim öncelikle iyi ki varsýnýz
. Devletteki doktor bi açýklama yapmadý bende peþine acibademe gittim doktor çok güzel ilgilendi sadece küçük bi kýsmý alýnacak dedi. Ama ameliyat için çok çok fazla fiyat verdiler. Ýstanbulda düþünüyorum ameliyatý önerilerinizi rica ediyorum
Bu Konu için Etiketler