-alman bi dermatolog duþtan tuvaletten bulaþmaz belki sizin kullandýðýnýz havlulunun siðile deðmiþ kýsmýnýn onun genital bölgesiyle temasý sonucunda olabilir bi ihtimal dedi.
-Bi doktor siðilimle oynadýktan sonra prostat muayenesi yaptý yahu bulaþmaz mý dediðimde illa cinsel iliþki siðille temas olmasý gerek dedi.
-Ýlk koterimi yaptýrdýðým hpv esnafýna bunlarý anlatýnca yok caným hertürlü bulaþý olur defi ve makata baktý dýþarýsý temizse içerde olmaz zaten dedi. Aynýsý üretra içinde sordum yok ucunda yoksa orda olmaz çok zor, eðer baktýrtýrsan içerde virüs yoksa oraya da bulaþý olur dedi.
-gittiðim baþka bi dermatolog efendiye siðil oluþumu göstermeme ve elinde büyüteçle bakmasýna raðmen(ki ben masanýn önünde ayaktayým o koltuðundan büyüteçle bakýyor) yok biþey deðil dedi peki bölgesel immün için aldara olur mu dedim aynen yazýyorum dediðini" bi b..a yaramaz" Dedi piyasaya yeni çýkmýþ olan molluskum ilacý tavsiye(!) etti.
-bir diðer ürolog hiç bakmadan test etmeden idrar kültürü bile almadan üretral siðildir o lazerle kesilmesi lazým sistoskopi yapýlmasý lazým dedi-
-bi diðer op. Dr. Arkadaþ bu baðýþýklýkla alakalý bir virüs deðil bi ton hasta geldi hiç bir iliþkisi olmamýþ ten temasý yaþamamýþ(aðdacýdan kapmýþtýr Diyerek devam etti) gençlerde bile var dedi ve ekledi yakýlýrken bile havaya virüs yayýlýr ve üst solunum yollarýna geçer dedi
-son olarak bi çok forumda öyle bulaþýr böyle bulaþmaz ýrda olur burda olmaz tarzý binlerce þey okuduktan sonra
Bence hiç birimiz bu konu hakkýnda net biþey bilmiyoruz ve bu bilgi kirliliðinin içinde kendi kafasýna göre teorileri olan harika uzman doktorlarýmýzla bu iþin içinden çýkabileceðimizide zannetmiyorum.
Elimi yýkýyorum, donumu deðiþtiriyorum günlük artýk onun dýþýnda ne yapýlýr ne edilir hepsi havada bilemiyoruz maalesef.