hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Cevap: Hpvden hem kendinizi hemde baþkalarýný korumak için neler yapýyorsunuz !

Yok artik arkadaslar bu kadar yapmayin. Boyle bir durum olsa hpv siz adam kalmaz. Gerci bence cok kiside varda kimse bilmiyor o ayri

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    7

Kesinlikle paranoya hpv'den daha tehlikeli

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Bu olay artýk biraz abartýya gidiyor gibime geliyor. Kusura bakmayýn gerçekten ama yazýlanlarýn bir kýsmý gerçekten abartýlýyor.
    Endiþeniz, korkunuz olabilir doðaldýr. Ama ölümcül bir virüs taþýyormuþuz gibi bunu böyle göstermenin yanlýþ olduðunu düþünüyorum.
    Evde 1 kiþi gripken bütün ev haklý grip mi oluyor mesela? ya da birinizde uçuk çýktýysa evde herkeste uçuk mu çýkýyor ? En kolay bulaþ olan virüsler olduðu için söylüyorum.
    Her yer çok temiz ve sadece kendi vücudunuz virüslü gibi davranmaya baþlamak yanlýþ deðil mi sizce de ? Vücudunuzda zaten çok fazla virüs var, bakteri, mantar, mikroorganizmalar..
    Umumi tuvalet kullanmaktan rahatsýz oluyorsanýz kullanmazsýnýz, ama ev dýþýnda tuvalete girmemenin ve devamlý tuvalet tutmanýn vücudunuzda yaratacaðý deformasyon daha fazla olacaktýr.
    Önlem almak iyidir fakat fazlasý size daha çok zarar verecektir fizyolojik ya da psikolojik.
    Eðer farklý havlu kullanmak isterseniz kullanýn benim el ve yüz havlularým ayrýdýr. elimi sildiðim havluya yüzümü silmek istemiyorum mesela.
    Afedersiniz bunu þahsa söylemiyorum sadece okurken gördüm kim söyledi onu bilmiyorum fakat çamaþýr makinesini ayýrmak gerekir mi gibi bir önlem herkesi paranoyaya sokabilir. Bunun bir otoritesi yok içiniz nasýl rahat ediyorsa öyle yapmalýsýnýz.
    Herkesin hijyen standartlarý farklýdýr. HIV'li bir bireyle bile yaþarken yalnýzca vücut sývýlarýnýn temas edeceði þeyleri ayýrmak gerekiyor lütfen yapmayýn.
    Bence kendinize karantina altýna alýnmasý gereken bir bireymiþ gibi davranmaktan vazgeçmelisiniz.

Moderator hepeve - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    8

Caným evet öyle ama bogazda cýkma durumunda bizzat doktor benim psikolojimi bozdu,,lezyon süphesiyle kbb ye gitmiþtim..kadýn anlamadý cildiyeye göster dedi eger kezyonsa bu heryere yayýlýr nefes bile alamazsýn falan dedi yüzüme direk ölüme terketti yani o aný asla unutamýyorum beynimden silinmiyor hpv oldugumu ögrendiðimde bile böyle kötü olmamýstým nefret ediyorum hepsinden ..olayý dramatiklestiren doktorlarken biz ne yapabiliriz.?
    Konu hepeve tarafýndan (27.Aðustos.2017 Saat 21:57 ) deðiþtirilmiþtir.

Özel Üye elturco - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    ankara
    Tecrübe Puaný
    7

Alýntý elektrikci Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    belki de bu kadar kafaya taktýðýnýz için 13 aydýr geçmedi hocam.

ben bir hafta önce öðrendim hastalýðýmý. Yavaþ yavaþ da alýþmaya baþladým.

Benim düþündüðüm tek þey kýz arkadaþýmla evlilik sürecindeydik ve bu hastalýktan sonra kafamda çok ciddi soru iþaretleri oluþtu. Yoksa kendim ile ilgili bu hastalýktan hiç bir endiþem yok. 3-5 siðil çýkar, gidip yaktýrýrým, napalým yani. Allah beterinden saklasýn.

Sen de böyle düþünmelisin bence.
    1 hafta ben ilk 7 ay hiç kafaya takmadým. Sonra süreç uzadýkça ...

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    7

Bi hafta önce aylardýr kestirmediðim sakalýmý kestirdim ve duþa girdim ayýptýr söylemesi genital bölgemi (aktif lezyon yok) sabunladýktan sonra ani bi yüz kaþýnmasýndan dolayý yanaklarýmý kaþýdým ve týrnaklarýmda uzundu(þartlar uygundu yani(!)). Þimdi sol yanaðým kaþýnýyor ve dolayýsýyla içime kurt düþüyor. Kaþýmamaya çalýþýyorum tabi ama ya artýk çok geçse ani bi refleksten dolayý genital bölgemden alýp yüzüme bulaþtýrmýþ olabilir miyim bu illeti? Görüþlerinizi bekliyorum. Saygýlar.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    7

Buna kimse kesin cevap veremez diye düþünüyorum dagon ama aktif lezyonun yoksa bulaþma ihtimali çok çok düþük yine de aklýna çok takýyorsan bir kaç pamuða elma sirkesi dök ve yüzüne sür bir 5-10 dk beklet sonra yüzünü suyla durula sabah akþam 1 veya iki gün bunu yapabilirsin bence dezenfekte etmiþ olursun .

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    7

Bu kaþýntý beni çok huylandýrdý açýkçasý. Bu kadar bulaþýcý olan bi virüsle nasýl yaþýcaz ömür boyu hiç bilemiyorum. Oramýza buramýza dokunamaz olduk çamaþýr suyuna basýcam elimi ayaðýmý artýk. Bu neymiþ ya!!

Özel Üye elturco - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    ankara
    Tecrübe Puaný
    7

Alýntý dagon Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bu kaþýntý beni çok huylandýrdý açýkçasý. Bu kadar bulaþýcý olan bi virüsle nasýl yaþýcaz ömür boyu hiç bilemiyorum. Oramýza buramýza dokunamaz olduk çamaþýr suyuna basýcam elimi ayaðýmý artýk. Bu neymiþ ya!!
    Salla gitsin diðer türlü hayat çok Zorlaþýyor...

Uzaktýrýlmýþ Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Ona kalsa ben her gun kasiniyorum kasinmayan yer kalmadi ama artik yoruldum ne olacaksa olsun artik her anýmý tetikte yasamaktan býkdým (
    Konu Bade tarafýndan (06.Eylül.2017 Saat 08:25 ) deðiþtirilmiþtir.

Bu Konu için Etiketler